post

Vine a emprovar les noves equipacions!

Una de les principals novetats de l’EFAC Almacelles de cara a la pròxima temporada serà el canvi en la roba. Després de diversos anys amb Joma, serà Kelme l’encarregada d’equipar a tots els equips sèniors i de base del club.

Per aquest motiu, l’entitat informa a totes les famílies que els dies 5 i 6 de juny podran emprovar les noves equipacions de la campanya 2019/2020. A partir de les 18:30, totes les interessades podran veure les oficines del club totes les novetats tèxtils.

A més a més, s’explicarà el procès de compra. En aquest sentit, cal recordar que les equipacions de joc seran comprades pel club, que passarà a gestionar-les i també s’encarregarà de la bugaderia. És a dir, no suposaran cap cost extra.

D’altra banda, tal com s’explicarà, la resta del pack de roba, que consistirà en onze peces (xandall, roba d’entrenament i de passeig i motxilla), serà finançat en còmodes quotes.

Totes les famílies interessades també es podran informar sobre els plans del club pel futbol base per la pròxima temporada.

Finalment, us recordem que encara està activa l’enquesta per decidir la nova primera equipació de l’EFAC! Voteu!

powered by Typeform