post

Joan Velasco: “Ha sigut una temporada molt complicada”

L’EFAC Almacelles no va poder acomiadar-se de la temporada amb un bon sabor de boca. Els del Segrià van dir adéu a la seva irregular 2018-2019 amb una amarga i ajustada derrota davant la UE Rapitenca. Tot i lluitar durant els 90′, els roig-i-negres, que van arribar molt justos de forces al darrer tram del xoc, van perdre per 2-1.

“Era un partit difícil perquè no tenia gaire història i crec que hem competit bé”, va comentar després del matx el tècnic de l’EFAC, Joan Velasco, qui, tot i destacar que el seu equip va fer mèrits i un gran esforç per a obtenir un resultat millor, va afirmar que el marcador va ser just.

Amb només catorze jugadors, quatre d’ells Juvenils, va poder comptar l’entrenador dels roig-i-negres, que va assegurar que ara el que ha de fer el club és canviar el xip: “Hem de parlar aquesta setmana amb el grup i començar a planificar la pròxima campanya”.

En aquesta mateixa línia, el també Director Esportiu va afirmar que ara tindran uns quants dies per endavant que aprofitaran per reflexionar què s’ha fet malament aquest any. “Crec que ha sigut una temporada molt complicada”, va comentar Velasco, qui va dir que les coses no es van fer bé des del principi.

“No vam tenir una bona planificació”, va assegurar l’almacellenc, qui va dir que no és positiu que per un equip passin tres entrenadors en una mateixa temporada. “Hem de fer un pensament i fer una valoració molt profunda sobre per què un equip que ha mostrat molt compromís i estava preparat per pujar s’ha quedat a mitja taula i ha acabat amb unes sensacions molt dolentes”, va afegir.

“Al final hem de pensar en què ha de millorar el club i marcar-nos nous objectius”, va concloure.