post

Daniel Plana s’estrena oficialment amb el Primer Equip

En un tram final de la temporada en el qual el Primer Equip ha viscut situacions molt dures, segurament el millor que li ha passat pogut passar al club ha estat el fet de comprovar el gran estat de forma en el qual es troba el seu futbol base. I és que, en els darrers mesos, fins a sis jugadors del Juvenil han tingut l’opció de debutar a primera Catalana.

El primer a estrenar-se va ser Santi Giménez contra la UE Sant Ildefons. Setmanes més tard, Hamza va tenir la seva primera oportunitat a Andorra. A ells, contra la UD Vista Alegre, s’hi van sumar Carles Reig i Marc Argelich. Finalment, Carles Reig va debutar fa una jornada contra la UE Tàrrega.

Precisament, aquest tres, que recordem que encara són de primer i segon any, van tornar a gaudir de minuts en el darrer xoc de la temporada de l’EFAC contra la UE Rapitenca. Arge i Mario, que va aconseguir marcar una diana, van ser titulars, mentre que Carles Reig va sortir a la segona meitat des de la banqueta.

Una segona part en la qual Joan Velasco, que cal reiterar que els ha entrenat durant tota la temporada, va donar l’oportunitat d’estrenar-se de forma oficial al porter Daniel Plana. Un Plana que a la Pretemporada ja havia gaudit de minuts però que encara no havia debutat a Primera Catalana.

D’aquesta forma, com els seus companys, va veure premiada la seva entrega i dedicació i el seu compromís amb el club després de molts mesos donant suport a la primera plantilla en els entrenaments i partits. Plana, que gràcies al seu gran esforç és un dels jugadors de l’Escola que ha evolucionat més en les darreres temporades, es va mostrar molt segur, comunicatiu i va prendre bones decisions cada cop que va haver d’intervenir.

Un cop més, el club vol agrair tant el seu compromís com el de tots els jugadors del Juvenil, que sempre estan disposats a donar un cop de mà quan la primera plantilla ho necessita. En aquesta mateixa línia, l’EFAC mostra la seva satisfacció pel fet que els més joves demostrin que estan capacitats per fer el salt i sumar minuts de qualitat.