post

Tria la nova samarreta de l’EFAC!

Tot i que encara queden algunes setmanes per tancar de manera definitiva la temporada 2018/2019 i l’EFAC té una il·lusionant III Copa de la Franja per endavant, el club almacellenc ja treballa en la planificació de la pròxima campanya. Una 19/20 en la qual l’entitat espera tornar a fer un salt de qualitat, especialment en l’àmbit del futbol base.

Un dels principals canvis que vol dur a terme el club està relacionat amb les equipacions que vestiran els diferents equips del club. Després de diversos anys amb Joma, serà Kelme, per la qual ja han apostat moltes organitzacions, l’encarregada d’equipar a tots els equips sèniors i de base del club.

Òbviament, això comporta un nou disseny de la roba. I aquí és on entren tots els agents implicats amb el club: jugadors, famílies, socis, aficionats, etc. L’EFAC vol que siguin els seus els que triïn quina serà la primera equipació de les pròximes temporades. Al final de la notícia, trobareu un formulari en el qual poder decidir quina opció us agrada més.

Com veureu, tot i que els dos mantenen els pantalons negres, hi ha dos dissenys ben diferents. El primer, més continuista, torna a passar de les línies horitzontals actuals a les verticals. Això sí, mantenint el clàssic roig i negre. En el segon cas, més trencador i senzill, la samarreta és completament vermella i amb una difuminada barra blanca al lateral esquerre.

Finalment, s’informa a totes les famílies que formen part de l’Escola de Futbol que l’EFAC té previst finançar la vestimenta de joc de tots els seus futbolistes.

Deixeu el vostre vot en el següent formulari!

powered by Typeform