post

Joan Velasco: “S’ha de ser valent amb els joves perquè són el futur del club”

L’EFAC, acomodat a la zona mitjana de la taula, es va acomiadar aquest dissabte del Municipal d’Almacelles amb un intranscendent empat a zero contra la UE Tàrrega. Amb tots dos equips ja salvats i sense cap mena d’urgències, sobre el terreny de joc es va veure un derbi una mica descafeïnat en el qual dels dos equips va ser capaç de fer un cop sobre la taula.

Segons el tècnic dels almacellencs, Joan Velasco, va ser un empat just que va reflectir la igualtat existent entre els dos equips. “El resultat ha sigut just perquè hem estat equilibrats tant en ocasions com en el control de la pilota”, va comentar l’entrenador dels roig-i-negres, que va destacar un cop més el gran treball de tots els seus futbolistes, que creu que van fer mèrits per endur-se el triomf.

“S’ha vist un bon partit i ha estat una bonica forma de dir adéu al Municipal”, va afegir el tècnic, qui va destacar que la nota més positiva del xoc va ser el gran paper dels jugadors del Juvenil que van tenir l’oportunitat de gaudir de minuts amb el Primer Equip. Recordem que fins a quatre jugadors del màxim exponent del futbol base del club van jugar durant la segona meitat: Mario Sánchez, Marc Argelich, Hamza i Carles Reig, que es va convertir en el cinquè jugador de l’Escola en debutar aquesta campanya.

“He estat amb ells durant tota la temporada i els conec des que eren molt petits, per això veure ara la seva il·lusió i ganes és el que més em plena”, va comentar l’almacellenc, qui va afirmar que van complir amb nota tenint en compte que no era gens fàcil el moment en el qual van sortir al terreny de joc: un derbi amb un 0-0 al marcador. “S’ha de ser valent amb ells perquè són el futur del club”, va afegir.

En aquesta mateixa línia, Velasco va comentar que hauran d’estar també preparats per a ajudar a l’EFAC en el seu últim partit de la 2018-2019 contra la UE Rapitenca. “Serà complicat perquè entre sancions i lesions haurem d’anar amb un alt percentatge de joves, però anirem guanyar no a passar la tarda”, va comentar el tècnic, qui va concloure dient que, segons ell, els futbolistes del Juvenil estan capacitats per competir i donar la cara pel Primer Equip.