post

Debut oficial de Carles Reig amb el Primer Equip

El derbi entre l’EFAC Almacelles i la UE Tàrrega, marcat durant els 90 minuts per una gran igualtat, es va saldar amb un empat. Un 0-0 en un xoc que no passarà a la història pel que es va veure sobre la gespa, però que de ben segur quedarà en el record del club.

I és que de nou fins a quatre components del Juvenil de l’entitat van tenir l’oportunitat de gaudir de minuts amb la samarreta del Primer Equip. Tot i la dificultat del xoc i la tensió existent, no li va tremolar el pols a un decidit Joan Velasco, que recordem que els ha entrenat durant gran part de la temporada, a l’hora de fer-los entrar al terreny de joc durant una segona meitat en la qual tot encara tot estava per decidir.

Tres d’ells ja sabien el que era debutar amb l’EFAC. El defensa Hamza ho va fer de la mà de Paco Màrquez a Andorra, mentre que el migcampista Marc Argelich i el davanter Mario Sánchez es van estrenar fa escassament una jornada al camp de la UD Vista Alegre. Malgrat els nervis propis de la inexperiència, cal destacar que tots es van mostrar molt actius i van oferir un gran rendiment.

La seva il·lusió va donar una gran empenta a tot l’equip que es va completar amb la sortida al Municipal d’Almacelles de l’atacant Carles Reig, qui en la seva estrena també va deixar mostra de la seva qualitat ocupant la banda dreta dels roig-i-negres. Va aprofitar els seus minuts l’extrem, que amb el 17 a l’esquena va demostrar la seva visió i capacitat de desbordar i va complir amb nota.

El club vol agrair tant el seu compromís com el de tots els jugadors del Juvenil, que sempre estan disposats a donar un cop de mà quan la primera plantilla ho necessita. En aquest sentit, cal recordar que altres futbolistes com Daniel Plana, que ho va fer a la pretemporada, i Santi Giménez, contra el Sant Ildefons, ja han tingut l’oportunitat d’estrenar-se.

Finalment, l’EFAC, que també valora molt positivament l’esforç del Primer Equip per guiar-los i ajudar-los en la seva primera experiència a nivell amateur, mostra la seva satisfacció pel fet que els més joves demostrin que estan capacitats per fer el salt i sumar minuts de qualitat.