post

Torna la Copa de la Franja!

No hi ha dos sense tres! Torna la Copa de la Franja! El cap de setmana del 15 i 16 de juny l’EFAC Almacelles dirà adéu a la 2018-2019 amb la celebració del seu torneig de futbol base, que ja s’ha convertit en un dels clàssics del final de la campanya i que aquest any celebrarà ja la seva tercera edició.

Com en el cas de l’anterior, aquesta III Copa de la Franja, que tindrà lloc al Camp Municipal d’Almacelles durant tot el cap de setmana, es tornarà a disputar en categoria Aleví i Infantil. Cal recordar que la inclusió d’aquesta última va ser la gran novetat de la passada edició, que va deixar un gran sabor de boca en tots els seus participants. Un èxit que creat unes altes expectatives i que ha provocat que el club, que ho ha fet amb la màxima il·lusió, hagi treballat de nou de valent en l’organització de la competició d’aquesta temporada.

En la primera edició, l’EFAC va ser el clar dominador del torneig, que en el seu naixement només es va celebrar en categoria Aleví. Després d’una magnífica jornada de competició, els dos equips de l’entitat van arribar a la final i es van barallar pel títol. En el partit decisiu, l’Aleví A es va acabar imposant.

L’any 2018, el vencedor de l’edició d’alevins, que va tenir lloc el dissabte, va ser l’Atlètic Sant Just, que va superar el Gimnàstic Manresa. En el cas de la Copa de la Franja Infantil, que va començar també el dissabte i es va allargar fins al diumenge, el guanyador, després de vèncer al CA Osasuna, va ser el Lleida Esportiu.

Quins equips lluitaran pel títol en la tercera?

Participants III Copa de la Franja

Aleví

Barça Academy

ENFAF CCA Andorra

EF Baix Segrià

Gimnàstic Manresa

FIF Lleida

CE La Noguera

CF Igualada (x2)

Atlètic Sant Just

EFAC Almacelles

Infantil

Lleida Esportiu

SE AEM

Atlètic Sant Just

Atlètic Segre

FIF Lleida

UE Bordeta

CF Igualada

EFAC Almacelles

Classificacions 2018

Aleví (Galeria de fotos)

 1. Atlètic Sant Just
 2. Gimnàstic Manresa
 3. Atlètic Segre
 4. FIF Lleida
 5. EFAC Almacelles A
 6. EF Bellpuig
 7. CF Igualada
 8. EFAC Almacelles B
 9. River Monzón
 10. UD Fraga

Infantil (Galeria de fotos)

 1. Lleida Esportiu
 2. CA Osasuna
 3. UE Bordeta
 4. FIF Lleida
 5. Mig Segrià CE
 6. Atlètic Sant Just
 7. EFAC Almacelles A
 8. EF Bellpuig
 9. Atlètic Segre
 10. EFAC Almacelles B