post

Marc Argelich i Mario Sánchez debuten amb el Primer Equip de l’EFAC

L’Escola de Futbol de l’EFAC segueix d’enhorabona. I és que ja són quatre els jugadors que aquesta temporada han jugat els seus primers minuts oficials amb el Primer Equip del club. Als recents debuts de Santi Giménez contra la UE Sant Ildefons i de Hamza contra l’Andorra cal sumar els de Mario Sánchez i Marc Argelich, que aquest diumenge van tenir l’oportunitat de debutar davant la UD Vista Alegre.

El tècnic dels del Segrià, Joan Velasco, que durant gran part de la temporada els ha dirigit al Juvenil, no només va pensar en ells per completar la convocatòria de la primera plantilla per viatjar a Castelldefels, sinó que va apostar per ells com a revulsius durant una segona meitat del xoc en la que, recordem, l’EFAC anava per sota en el marcador, un fet que encara li dóna més valor a la seva estrena.

Amb un ajustat i injust 2-1 en contra, Velasco va decidir apostar per un estil més directe. Per això, al 69′, amb la voluntat que aprofités totes les pilotes despenjades pels seus companys, va fer saltar al terreny de joc a Mario, qui es va mostrar molt participatiu i va empipar el rival amb la seva velocitat. En aquest sentit, justament li va demanar el que ha estat fent des que va arribar al Juvenil en un últim tram de la lliga en el qual ha marcat cinc gols en els sis partits que ha estat convocat.

Un més, sis, n’ha marcat un també molt actiu Arge, qui ha estat un dels fixos aquesta temporada del màxim exponent del futbol base de l’entitat i ha jugat com a titular els 21 partits en els quals ha estat present. En el seu cas, va entrar al minut 83 per sumar una mica més d’alçada a la zona de tres quarts i donar-li més equilibri al mig del camp.

El club vol agrair tant el seu compromís com el de tots els jugadors del Juvenil, que sempre estan disposats a donar un cop de mà quan la primera plantilla ho necessita, ja sigui a l’hora d’entrenar com a la de sumar en els seus xocs, tal com van fer també el porter Dani Plana, qui també va viatjar a Castelldefels. En aquest sentit, cal recordar que ell ja va tenir l’oportunitat de debutar amb el Primer Equip durant la Pretemporada.

A part d’esperar que el treball de tots ells es mantingui en aquesta mateixa línia, l’EFAC, com a entitat que vol potenciar el seu futbol formatiu, valora molt positivament el fet que els més joves demostrin que estan capacitats per fer el salt al futbol amateur i sumar minuts de qualitat.