post

Joan Velasco: “Hem sigut millors, però hem pecat de no tenir més encert”

L’EFAC es va tornar a quedar amb la mel als llavis en la seva visita a la UD Vista Alegre. Tot i plantejar un partit molt seriós i tenir el control de la pilota durant gran part del xoc, els del Segrià, als que només els va mancar una mica més de claredat i efectivitat en atac, van caure per un ajustat 2-1.

“Un empat hauria estat el més just”, va afirmar després del matx el tècnic del conjunt almacellenc, Joan Velasco, qui va comentar que va ser una llàstima que el rival marquès quan l’equip estava dominant. “La primera part ha estat nostra, hem controlat el partit jugant a camp contrari i arribant amb perill”, va afegir l’entrenador dels roig-i-negres, qui va explicar que aquest cop els va obligar a reajustar l’equip i buscar alternatives a la segona meitat.

Uns segons 45′ en els quals l’EFAC es va quedar a les portes d’emportar-se un resultat positiu. “Hem treballat per canviar el signe del partit i hem sigut millors, però hem tornat a pecar de no tenir més encert”, va assegurar Velasco, que va dir que a la represa va intentar canviar el sistema per tal de sorprendre a una UD Vista Alegre que va sentenciar el partit a la contra. “Hem posat gent ràpida al davant, buscant les bandes i penjant pilotes, però la realitat és no hem estat fins”, va afegir el tècnic dels d’Almacelles, qui cal destacar que en el tram final del partit va fer debutar als jugadors del Juvenil Marc Argelich i Mario Sánchez.

Finalment, Joan Velasco, un cop més, va destacar el compromís i la implicació dels seus futbolistes, que la setmana passada van ser capaços de trencar la dinàmica negativa de resultats en la qual es trobava immers l’equip. Especialment, tenint en compte el delicat moment en el qual es troba l’entitat. “No estem passant per unes bones setmanes a nivell institucional i és normal que això els afecti, però quan es posen el mono de treball són capaços de deixar-ho a una banda i donar-ho tot”, va concloure el tècnic, qui va felicitar a tots els seus jugadors pel gran esforç realitzat.