post

S’imposen les urgències

Ajustada derrota d’un EFAC Almacelles sense al·licients en la seva visita a un altre dels equips implicats en la zona baixa de la taula, una UD Vista Alegre que va imposar les seves urgències. Van ser capaços els del Segrià d’empatar el golàs inicial dels de Castelldefels, però no van poder fer res a la segona per remuntar el definitiu 2-1.

Molt més van merèixer els de Joan Velasco, que, tot i no emportar-se el premi dels punts, van tornar a signar un partit molt seriós. Especialment, cal destacar l’actitud i la implicació de tots els jugadors, que no es van deixar endur per la relaxació pròpia d’un equip que en aquest tram final de temporada ja no es juga pràcticament res i el futur del qual està ple de dubtes.

Lamentablement, el marcador final no va fer justícia a la seva entrega. Especialment en una primera part en la qual van ser els encarregats de proposar i tenir el control del partit. Un domini que, un cop més, van ser incapaços de traduir en gols. Qui sí que va saber aprofitar les seves escasses ocasions va ser el Vista Alegre, que es va avançar al 27′ gràcies a un míssil de Cristian Faura des de fora de l’àrea.

L’empat va estar a punt d’arribar al 33′, quan l’EFAC va comptar amb dues oportunitats pràcticament en la mateixa jugada. Sasha Litwin, qui posteriorment va tornar a tenir-ne una més, va provar sort amb un tou llançament de falta escorat des de l’esquerra que li va sortir massa centrat. En una jugada posterior al rebuig del porter, Oscar Canadell, després de rebre una assistència d’Adrià Monfort, va tornar a posar a prova a Tomas Egea.

Després del descans i uns quants ajustos que li van permetre, almenys durant els primers instants, seguir dominant el xoc, l’EFAC va igualar el xoc al 60, quan Albert Simó, després d’una recuperació dels lleidatans a la zona mitjana, va aprofitar una passada a l’esquena de la defensa per igualar el matx.

Poc li va durar l’alegria als roig-i-negres, ja que al minut 66 la UD Vista Alegre va signar el 2-1. Adrian Lopez va culminar amb una senzilla rematada des de l’àrea petita una de les infinites accions que van signar per l’esquerra, una banda dels lleidatans molt limitada per les amonestacions.

No es va tornar a moure el lluminós malgrat els nombrosos intents dels d’Almacelles per capgirar-lo. En els darrers minuts, en els quals van tornar a debutar els Juvenils Marc Argelich i Mario Sánchez, van intentar aprofitar l’alçada dels seus per despenjar pilotes pels seus puntes, però cap de les pilotes en llarg o centrades va acabar sent fructífera.

Nou cop pels d’Almacelles, que es mantenen a la zona mitjana de la taula amb els 43 punts que van sumar la setmana passada davant el CF Balaguer. El pròxim cap de setmana tindran un nou derbi per endavant. En aquesta ocasió, davant el Tàrrega.