post

Joan Velasco: “L’equip mereixia aquesta victòria”

Després de sis partits sense guanyar i només haver estat capaç de sumar els tres punts en un dels darrers onze partits, l’EFAC Almacelles va sumar un balsàmic triomf contra un gris CF Balaguer. 3-1 va ser resultat final d’un descafeïnat derbi que va començar de la pitjor forma possible pels almacellencs, amb els visitants avançant-se en el marcador, però que va acabar en una victòria que els permetrà afrontar el que resta de temporada amb una certa tranquil·litat.

El triomf va arribar en el debut a la banqueta de Joan Velasco, qui després del matx va destacar la feina feta durant tota la setmana per intentar capgirar la situació tan negativa en la que es trobava l’equip. Per fi, després de setmanes sense veure reconegut el seu esforç, el conjunt almacellenc va poder acabar el xoc amb bones sensacions. Això sí, després de patir una mica durant l’inici del partit: “Ha estat una llàstima, perquè teníem la pilota i el partit controlat, però en la primera ocasió que no hem estat bé defensivament ens han agafat a la contra”.

Afortunadament, els roig-i-negres van reaccionar a temps. “Teníem la por de no saber reaccionar perquè la situació anímica de l’equip no era la millor, però els nois han cregut i hem estat els justos vencedors”, va afirmar el tècnic, qui, a part de destacar que els almacellencs van ser capaços de madurar el partit, va reiterar el fet que fins ara l’EFAC havia entrenat i jugat bé però no havia tingut la sort de poder sumar els tres punts. Una situació que, segons ell, no era normal.

Per això, Velasco, que va valorar molt positivament el triomf, va voler donar l’enhorabona als jugadors per la seva entrega i confiança. “Mereixien aquesta victòria perquè són molt treballadors, són un gran grup i fa goig estar amb ells”, va assegurar l’entrenador almacellenc, qui va comentar que aquesta victòria els permetrà afrontar la resta de la temporada amb una certa tranquil·litat. “Tothom deia que ja estàvem salvats i que era molt difícil que ens enduguéssim un ensurt, però tots necessitàvem aquests importants tres punts, especialment els jugadors després de tants esforços”.

En aquesta mateixa línia, Joan Velasco va dir que el més important a partir d’ara és que els components del Primer Equip gaudeixin sobre la gespa. “Hem de ser capaços d’acabar la temporada amb un bon sabor de boca”, va concloure.