post

Paco Márquez fa un pas al costat

Després de quatre mesos al capdavant del Primer Equip, i a només quatre jornades pel final de la temporada, Paco Márquez deixa de ser entrenador de l’EFAC Almacelles. Després de tretze xocs, el tècnic ha comunicat a la Junta Directiva la seva decisió de fer un pas al costat. El club, que ha acceptat la seva renúncia, agraeix el seu esforç, treball, dedicació i compromís i li desitja el millor en el seu futur.

Márquez va arribar al càrrec al mes de gener en substitució de Radosav Radulovic. Durant la seva etapa, el balanç dels almacellencs, als que la sort els ha girat l’esquena en massa ocasions i s’han vist durament castigats per les lesions, ha estat de tres victòries, un empat i nou derrotes.

Actualment, els roig-i-negres es troben immersos en una dinàmica negativa de la qual, per molt que ho han intentat durant les darreres setmanes, no han estat capaços de sortir i que els ha portat, després d’haver estat durant moltes jornades a la zona alta de la taula, a caure fins a la novena plaça. Amb la seva renúncia Márquez espera que l’equip faci un pas endavant, reaccioni i s’acomiadi de la 18/19 amb un bon sabor de boca, ja que l’objectiu de l’EFAC a hores d’ara no és un altre que acabar la campanya de la millor manera possible.

Joan Velasco, l’encarregat de dirigir l’EFAC fins a final de temporada

Durant les quatre jornades que resten, l’encarregat de dirigir el conjunt del Segrià serà Joan Velasco, actual tècnic del Juvenil i director esportiu de l’entitat. Al seu costat, com a segon entrenador es mantindrà Jordi Mestres, qui ja porta tota la temporada fent la funció d’ajudant. El club agraeix el seu compromís i la seva predisposició per agafar les regnes de la primera plantilla en aquesta delicada situació.

El seu primer compromís serà aquest diumenge, quan l’EFAC rebrà el CF Balaguer al Municipal d’Almacelles. Posteriorment, els d’Almacelles visitaran la UD Vista Alegre, jugaran un nou derbi a casa contra la UE Tàrrega i tancaran la temporada al camp de la UE Rapitenca.