post

Que s’acabi ja la temporada

Que s’acabi ja aquesta temporada, si us plau. Que arribés la jornada 34 seria el millor que ara mateix li podria passar a un EFAC Almacelles que, després de sumar únicament una victòria en els seus darrers deu partits, va tornar a caure un cop més. El conjunt almacellenc pretenia acabar la seva dinàmica negativa, però no va ser factible i va perdre per un ajustat 1-0 contra el Cambrils Unió. El més positiu de tot? Que queda un partit menys d’aquesta segona volta per oblidar dels d’Almacelles.

Un 0-0 hauria estat el resultat més just en un partit on els del Segrià van tornar a mostrar dues cares. Durant la primera meitat, van poder acabar golejats per uns locals que, tot i no fer un gran futbol, van comptar amb un alt nombre d’ocasions. El motiu? La seva major intensitat davant un EFAC que va anar de menys a més durant els 90 minuts i al qual li va tornar a costar molt entrar en el matx.

El gran nombre d’imprecisions tant amb la pilota als peus com a l’hora de defendre de l’EFAC, que gairebé no va incomodar al seu rival en atac, van provocar que el porter almacellenc, Pau Mora, hagués de lluir-se sota els tres pals. Amb intervencions de gran mèrit, tant en l’u contra u com frenant xuts llunyans, es va convertir, lamentablement pel que això comporta, en el jugador més destacat dels lleidatans.

Van espavilar una mica a la represa els de Paco Márquez, però va ser insuficient per a batre a un Cambrils que, tot i jugar-se molt en aquest partit perquè es troba en zona de descens, va donar la sensació de jugar amb molta més calma que els visitants. Una tranquil·litat que els roig-i-negres no van tenir en cap moment i que els va impedir, segurament, atacar amb més claredat i els va portar a mostrar-se molt imprecisos, sobretot en uns darrers metres en els quals no es van mostrar gens pacients.

El premi a la insistència dels tarragonins va arribar al 84′, quan, amb un potent xut llunyà que va entrar per l’esquadra, Matthew Clewley, li va treure les teranyines a la porteria de l’EFAC. L’1-0 va ser un autèntic gerro d’aigua freda per a un conjunt almacellenc que, en el darrer minut, va poder establir, quan es trobava en superioritat després de l’expulsió d’Alejandro Fernández, l’1-1. Desgraciadament pels seus interessos, un inspirat Sergi Fuertes que no havia aparegut en tot el partit va treure amb una gran mà una rematada de cap d’Amine.

Balaguer, Vista Alegre, Tàrrega i Rapitenca. Són els quatre rivals que li queden ara per endavant a un EFAC que espera, com abans millor, sumar un triomf i tornar a gaudir sobre el terreny de joc.