post

En plena recta final

La temporada 2018-2019, que ha sigut com una muntanya russa amb moltes pujades i, especialment, baixades, arriba al seu tram final. A l’EFAC només li queden cinc partits d’una segona volta per oblidar. Cinc finals contra el Cambrils Unió, el CF Balaguer, la UD Vista Alegre, la UE Tàrrega i la UE Rapitenca que l’EFAC encararà amb la intenció d’acomiadar-se amb un bon sabor de boca després d’haver estat capaç únicament un triomf i un empat en els seus deu darrers compromisos.

Actualment, els almacellencs, que sumen 40 punts, se situen amb onze victòries, set empats i onze derrotes en una còmoda novena posició. Això sí, podria dir-se que l’equip del Segrià, es troba en terra de ningú i que, ara mateix, el seu únic objectiu és sumar, com més aviat millor, un triomf que li permeti abordar aquesta recta final amb una certa tranquil·litat i sense haver de patir fins a l’últim moment i l’ajudi a deixar enrere les sensacions negatives que arrossega des de fa moltes jornades.

A partir de les 17:45, al seu davant tindrà a un tipus d’equip que no se li està donant gens bé aquesta temporada: un equip de la zona baixa de la taula. Es veurà les cares amb un Cambrils Unió que, amb 26 punts, es troba en plena zona de descens i que afrontarà el partit amb moltes urgències. En la 16a posició es troba un conjunt tarragoní que, com a local, només ha sumat dos triomfs, ha empatat en cinc ocasions i ha perdut vuit xocs.

Pel que fa al partit corresponent a la primera volta, cal recordar que l’EFAC, que llavors lluitava per les primeres places, es va imposar per un contundent i merescut 3-0 gràcies a les dianes d’Albert Simó, Edu Cons i David Montoy. Lamentablement, tot ha canviat molt des de llavors. Això sí, cal destacar que en la darrera jornada abans del necessari descans, els de Paco Márquez, tot i presentar-se en quadre, van oferir una gran imatge a Andorra.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges. A més a més, el podreu veure en directe a la web de la FCF. 

Escenari del partit: Municipal de Cambrils