post

Debut de Hamza amb el Primer Equip de l’EFAC

Fa cosa d’un mes, el migcampista Santi Giménez es va convertir en el primer jugador del Juvenil de l’EFAC Almacelles en vestir la samarreta del Primer Equip aquesta temporada 2018/2019. La gran quantitat de baixes va fer que fos escollit per Paco Márquez per viatjar a Cornellà. I no només va completar la convocatòria, sinó que va disputar l’últim tram del xoc dels del Segrià contra el Sant Ildefons.

Aquest cap de setmana, en el matx dels roig-i-negres contra el FC Andorra, un nou jugador del màxim exponent del futbol base de l’entitat va tenir l’oportunitat de debutar. L’absència per sancions i lesions dels tres teòrics centrals titulars va fer que el tècnic del conjunt almacellenc apostés per endur-se al Principat un futbolista del Juvenil de perfil més defensiu: Hamza, qui és un dels fixes en l’eix de la defensa de l’equip entrenat per Joan Velasco. Ha jugat com a titular els vint-i-dos partits que ha estat convocat.

En substitució d’un Patrick Roquet que es va haver de retirar per unes molèsties al genoll, Hamza va fer el seu debut en partit oficial al minut 88. D’aquesta manera, el jove defensa va veure recompensada la dedicació. Cal recordar que durant la temporada ja havia entrenat en diverses ocasions amb l’equip.

El club vol agrair tant el seu compromís com el de tots els jugadors del Juvenil, que sempre estan disposats a donar un cop de mà quan la primera plantilla ho necessita, ja sigui a l’hora d’entrenar com a la de sumar en els seus xocs, tal com van fer també Santi i el porter Dani Plana en aquest mateix matx o Mario Sánchez contra el CE Júpiter.

En aquest sentit, a part d’esperar que el treball de tots ells es mantingui en aquesta mateixa línia, l’EFAC, com a entitat que vol potenciar el seu futbol formatiu, valora molt positivament el fet que els més joves demostrin que estan capacitats per fer el salt al futbol amateur i sumar minuts de qualitat.