post

Paco Márquez: “Marxem contents amb el treball fet, però resignats per no sumar”

Segueix sense aixecar el vol ni el cap l’EFAC, que porta ja moltes jornades sumit en una important crisi de resultats i en una imprevisible espiral d’estats d’ànim i de forma. Contra el FC Andorra, tot i signar un partit molt seriós, especialment a nivell defensiu, els almacellencs van tornar a caure per la mínima (0-1).

Malgrat la derrota, el tècnic de l’EFAC, Paco Márquez, va valorar molt positivament el treball realitzat pels seus futbolistes durant els 90 minuts. “Hem fet un gran partit, hem defensat molt bé i ens han generat molt poc perill”, va destacar l’entrenador dels almacellencs, qui va afirmar que, tenint en compte les ocasions en atac que va tenir el seu equip, el resultat més just hauria sigut un empat.

“Hem fet un partit molt seriós, només cal veure com els jugadors de l’Andorra han acabat perdent temps, tirant-se a terra i demanant l’hora”, va comentar Márquez, qui va puntualitzar que, un cop més, va haver-hi detalls arbitrals que els van fer sortir de polleguera. Tot i lamentar el fet de marxar de nou amb zero punts a la butxaca i mostrar la seva resignació, el tècnic va afegir que van finalitzar el matx contents amb la feina feta.

“Estàvem convençuts que si hi havia un equip que estant en condicions podia plantar cara a l’Andorra érem nosaltres i així ha sigut”, va assegurar l’entrenador dels roig-i-negres, qui va comentar que la victòria dels locals no era merescuda i va destacar el gran nombre de baixes, sobretot en defensa, amb les que es va presentar l’equip al Municipal de Prada de Moles.

En aquest sentit, va agrair el fet de poder comptar amb dues setmanes de descans: “Intentarem descansar i recuperar jugadors, perquè no es mereixen els resultats que estem tenint i volem acabar l’any de la millor manera possible”.