post

Repetir la campanada de la primera volta

El passat 5 de gener l’EFAC ser capaç de fer una cosa que cap equip ha pogut fer des de llavors. Guanyar l’equip de moda de la categoria: l’Andorra. Els almacellencs van oferir el millor regal de Reis possibles als seus i, gràcies a un doblet de Roger Canadell i una diana d’Enric Bosch, van donar la campanada en l’estrena del nou projecte dels andorrans i es van imposar per un ajustat 3-2 que els va permetre donar un cop sobre la taula i consolidar-se a la part alta de la taula.

Aquest dissabte, a partir de les 17:00, els del Segrià intentaran tornar a donar la campanada a Prada de Moles. Això sí, la situació és ben diferent. Els de Paco Márquez, que ara mateix ocupen la novena plaça amb 40 punts, arriben en una crisi de resultats que arrosseguen des del mes de febrer. En tot aquest temps, cal recordar que l’equip, que ha patit moltes baixes que l’han deixat molt tocat a nivell esportiu i mental, només ha estat capaç de sumar un triomf in extremis contra el VIlanova, rascar un valuós punt contra el Manresa i ha perdut els set partits restants. La darrera derrota, la setmana passada contra el CE Júpiter per un contundent 2-4.

Res a veure amb la dinàmica del seu rival, un conjunt andorrà que ha passat de ser una moda a establir-se com el gran rival a batre. Tot i encara no ocupar places de promoció, podria dir-se que, amb la seva total renovació de plantilla, els de Gabri han passat de ser un equip de mitja taula a ser el gran favorit per a lluitar per l’ascens a Tercera Divisió. Per què? Perquè, gràcies als seus déu partits seguits sense perdre sumen ja 47 punts i es troben a la quarta plaça, a tres del segon classificat. Tot això, amb dos partits encara per disputar.

A més a més, cal sumar el fet que al seu nou camp de joc, el de Prada de Moles, es mantenen invictes. En aquesta mateixa línia, recordem que la darrera visita a Andorra de l’EFAC no va ser gaire satisfactòria, ja que l’any passat va perdre allà gairebé totes les seves opcions després de deixar-se remuntar un 0-1 en la darrera mitja hora de xoc.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica
FC Andorra
Punts totals: 47 | Posició: 4 | PG: 13 | PE: 8 | PP: 5 | GF: 43 | GC: 31
Ratxa: (J25: Andorra 3 – 0 Manresa); (J27: Andorra 4-2 Júpiter); (J28: Igualada 0 -1 Andorra)

 

EFAC Almacelles
Punts totals: 40 | Posició: 9 | PG: 11 | PE: 7 | PP: 10 | GF: 36 | GC: 36
Ratxa:  (J26: EFAC 0-3 Montañesa); (J27: Manresa 0 – 0 EFAC); (j28: EFAC 2 – 4 Júpiter)

 

Escenari del partit: Camp d’Esports Prada de Moles