post

Traduir el domini en gols, un nou repte

Tres llargs partits sense marcar porta ja un EFAC Almacelles al que aquesta temporada li està costant molt veure porteria aquesta temporada. No està tenint ni efectivitat ni sort en atac un conjunt del Segrià incapaç, especialment en les dues últimes setmanes, de traduir el seu domini del joc en gols. I, per tant, tampoc en victòries.

A partir de les 16:30, després de dos fatídics mesos, els roig-i-negres afrontaran un nou repte: el de tornar a sumar els tres punts tres jornades després del darrer triomf contra el CF Vilanova en el darrer minut. Després d’aquell matx, l’EFAC va perdre contra la UE Sant Ildefons per 2-0 i contra la Montañesa per un injust 0-3. La setmana passada, els de Paco Márquez van sumar un meritori i merescut punt a Manresa (0-0).

Dotze punts per sobre del seu rival, un CE Júpiter que ara mateix marca la zona de descens, es troben els d’Almacelles, que actualment tenen un balanç de set victòries, tres empats i quatre derrotes jugant com a locals. Per la seva banda, els barcelonins només han estat capaços de guanyar i empatar en dues ocasions fora del seu estadi. En els nou desplaçaments restants han perdut.

Pel que fa als seus tres darrers compromisos, cal destacar que el Júpiter va aconseguir una important victòria fa dues setmanes contra el Manresa per 2-1. Això sí, fa tres van caure en el seu derbi particular contra la Montañesa per 2-1 i la passada jornada va perdre de manera contundent contra l’Andorra (4-2). Un Andorra que, per cert, serà el proper rival de l’EFAC.

Finalment, en el xoc corresponent a la primera volta, quan l’equip afrontava la seva primera petita crisis de resultats, cal recordar que el marcador final va ser d’un decebedor 1-1. El gol inicial de David Montoy va fer somiar als del Segrià amb el triomf, però la diana a la segona meitat de Peris va acabar amb les seves esperances de donar un cop sobre la taula.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica

EFAC Almacelles
Punts totals: 40 | Posició: 8 | PG: 11 | PE: 7 | PP: 9 | GF: 34 | GC: 32
Ratxa:   (J25: Sant Ildefons 2-0 EFAC); (J26: EFAC 0-3 Montañesa); (J27: Manresa 0 – 0 EFAC)
CE Júpiter
Punts totals: 28 | Posició: 15 | PG: 6 | PE: 10 | PP: 11 | GF: 30 | GC: 39
Ratxa:  (J25: Montañesa 2-1 Júpiter); (J26: Júpiter 2-1 Manresa); (J27: Andorra 4-2 Júpiter)

Escenari del partit: Municipal d’Almacelles