post

Paco Márquez: “És un punt molt bo”

Després d’unes últimes setmanes molt complicades, l’EFAC va sumar al camp del CE Manresa un valuós punt amb sabor a victòria. Els empats no sempre són positius, però aquest va deixar molt bones sensacions a l’equip almacellenc tenint en compte la seva dinàmica. El 0-0 va arribar després de noranta minuts molt seriosos durant els quals als del Segrià, que es van buidar físicament, només els va faltar estar més encertats de cara a porteria.

“Hem fet una primera part molt bona i crec que hem sigut molt superiors al Manresa”, va afirmar després del xoc el tècnic dels d’Almacelles, Paco Márquez, qui va comentar que l’equip, a causa de la seva manca de punteria, ja porta uns quants partits sense veure recompensat el seu domini inicial. “Podríem haver marxat al descans amb un 0-2”, va dir l’entrenador dels roig-i-negres, que va destacar la seguretat defensiva dels seus durant tot el xoc.

En aquesta mateixa línia, Márquez va voler felicitar els seus jugadors pel seu immens treball. “Tot i no haver guanyat, els he de felicitar pel seu enorme treball, per haver-se buidat sobre la gespa i per haver sumat un punt en un camp com aquest”, va assegurar el tècnic, qui va repetir en diverses ocasions que, per la forma en la qual va arribar, el punt era molt bo.

“Hem tingut la pilota, hem sabut moure-la i hem fet molt mal per les bandes durant molts minuts, però és veritat que a la segona meitat ells ens han apretat més i hem acabat patint perquè som un equip que no està acostumat a defendre”, va reconèixer Márquez, qui, una jornada més, va explicar els grans problemes a nivell físic que arrossega l’equip des de fa setmanes. A les nombroses baixes que va presentar l’equip cal sumar el fet que molts dels titulars i suplents van jugar amb molèsties, sense haver-se recuperat del tot de les seves lesions o després de més d’un mes sense haver competit. Amb la càrrega que això suposa per a l’equip.

Com va explicar Márquez, va ser el cas de Joel Chiné, que, sense estar al cent per cent, va ocupar el centre de la defensa després d’haver-se trencat fa unes setmanes contra la UD Viladecans; el de Ruben Brezmes, que va sortir des de la banqueta després de complir els quatre partits de sanció que li van caure després de ser expulsat contra el Borges Blanques o el d’un Adrià Monfort obligat a aguantar durant tot el xoc tot i no poder oferir el seu màxim nivell. També va ser el cas de David Montoy, que tornava a una convocatòria, o de Joel Uriach, que va haver de sortir al camp tot i tenir molèsties a l’esquena en substitució d’un Joel que va abandonar el terreny de joc després d’una topada amb un rival.