post

Ja toca

Després d’uns fatídics mesos de febrer i març en els quals l’EFAC ha vist com l’encert i la sort li han girat l’esquena, el conjunt almacellenc ha de tornar a sumar en un dels desplaçaments més difícils de la temporada. Tot i haver merescut molt més en alguns xocs on el futbol no ha estat just amb ells, els de Paco Márquez, molt castigats per les baixes, únicament han estat capaços de sumar una victòria en els darrers set partits i han caigut fins a la vuitena posició.

Nou punts el separen actualment del seu rival a partir de les 12:00, un CE Manresa que fins ara s’ha mostrat com un dels equips més regulars d’aquest grup 2 de Primera Catalana i que està cridat a lluitar fins a l´última jornada per les dues primeres places de la categoria, aquelles que donen l’ascens directe o l’accés a la lluita per una plaça a la Tercera Divisió. De fet, cal destacar que, durant gran part de la temporada, n’han estat els líders.

Aixó sí, tampoc no passen pel seu millor moment. En les tres darreres setmanes, únicament han estat capaços de sumar un empat contra un dels seus rivals directes, el CF Montañesa (0-0). Posteriorment, van caure de manera contundent contra el CF Andorra per 3-0 i per la mínima davant el el CE Júpiter. Després de 27 xocs, el balanç dels barcelonins, que han marcat 49 gols en el que portem de campanya i han rebut 28, és de 13 victòries, 9 empats i 4 derrotes. En aquest sentit, com a locals, els de Manresa han sumat set triomfs i tres empats i han patit quatre derrotes.

En el partit corresponent a la primera volta, l’EFAC va caure contra el CE Manresa per un 1-3 en un xoc que els d’Almacelles van acabar amb la sensació d’haver regalat els tres punts. I és que els tres gols del Bages van arribar de la mateixa manera: al contraatac. Un gol d’Enric Bosch a la segona meitat va donar esperances als lleidatans a la segona meitat després del dos inicials de Manel Sala, però poc abans del final els barcelonins van sentenciar el xoc gràcies a Leandro.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica

CE Manresa 
Punts totals: 48 | Posició: 2 | PG: 13 | PE: 9 | PP: 4 | GF: 49 | GC: 28
Ratxa: (J24: Manresa 0-0 Montañesa); (J25: Andorra 3-0 Manresa); (J26: Júpiter 2-1 Manresa)

 

EFAC Almacelles
Punts totals: 39 | Posició: 8 | PG: 10 | PE: 9 | PP: 7 | GF: 34 | GC: 32
Ratxa:  (J24: EFAC 2-1 Vilanova); (J25: Sant Ildefons 2-0 EFAC); (J26: EFAC 0-3 Montañesa)

Escenari del partit: Estadi Municipal del Congost

Jornada 26

CE Manresa – EFAC
Andorra – Júpiter
Igualada – Lleida B
Borges Blanques – Rapitenca
Montañesa – Cambrils
Sant Ildefons – Balaguer
Gavà – Mollerussa
Vilanova – Vista Alegre
Viladecans – Tàrrega