post

Paco Márquez: “És un resultat injust”

Tot i gaudir del control de la pilota durant els 90 minuts i de les millors ocasions del xoc, cosa que no havia aconseguit en jornades anteriors, l’EFAC va caure per un contundent 0-3 contra una CF Montañesa que, tot i no proposar res en cap moment sobre la gespa, va saber jugar les seves cartes i es va mostrar molt més efectiu que els locals.

“Qui hagi vist el partit sap que no mereixíem aquest resultat i encara menys perdre per aquesta diferència”, va assegurar després del xoc un incrèdul tècnic de l’EFAC, Paco Márquez, qui va lamentar la manca de sort del seu equip de cara a porta. “Si arribem a estar més encertats, podríem haver guanyat per golejada”, va comentar l’entrenador almacellenc, qui va afirmar que van perdonar als barcelonins.

Un conjunt de Nou Barris que, segons Márquez, no va fer cap mèrit, més enllà de tenir punteria, per a emportar-se els tres punts del Municipal d’Almacelles. “No han jugat a res, només han jugat a pilotades i buscat segones jugades, però està clar que els dóna igual i els ha tornat a sortir bé”, va dir el tècnic de l’EFAC, qui va afegir que un jugador visitant li va confessar que “el fet de jugar el futbol més lleig d’Europa els dóna sempre resultat” i li va admetre que els del Segrià els van poder golejar.

En aquesta mateixa línia, Márquez, que va firmar que van poder marxar al descans amb un 3-0 a favor, també va lamentar el gran nombre de baixes que arrossega des de fa ja uns quants partits una plantilla molt castigada a nivell físic i que acaba cada xoc pagant cars els seus esforços.