post

Santi Giménez debuta amb el Primer Equip

El futbol base de l’EFAC Almacelles està d’enhorabona. Aquest diumenge, en el partit contra la UE Sant Ildefons, Santi Giménez es va convertir en el darrer futbolista de la base del club en debutar en partit oficial amb el Primer Equip dels del Segrià.

La gran quantitat de baixes que presentava la plantilla van fer que el jugador del Juvenil fos l’escollit per Paco Márquez per viatjar amb l’equip a Cornellà. I no només va completar la convocatòria, com ja va fer en el partit contra el CF Gavà, sinó que el tècnic del conjunt almacellenc el va fer jugar durant l’últim tram del xoc.

D’aquesta forma, Santi Giménez, que va entrar en substitució de Patrick Roquet i, tot i no ser la seva posició natural, es va mostrar molt solvent jugant com a lateral esquerre davant futbolistes amb molta més experiència, va veure premiat el seu compromís amb el club i la seva entrega. Cal recordar que en les darreres setmanes el futbolista, que va arribar a l’EFAC quan era Cadet, s’ha convertit en un dels habituals en els entrenaments de l’equip de Primera Catalana.

En aquesta mateixa línia, Giménez, que només es troba en el seu segon any de Juvenil, també va veure recompensat el seu gran rendiment amb el màxim exponent del futbol formatiu. Tot i jugar normalment com a migcampista, el germà de l’exjugador i exentrenador David Giménez, que és un dels líders del conjunt dirigit per Joan Velasco, és el màxim golejador. De moment, aprofitant la seva potència, ha fet 8 dels 29 gols que el Juvenil ha marcat aquesta temporada a Segona Divisió.

Com a entitat que vol potenciar el seu futbol formatiu perquè d’ell depèn el seu futur, l’EFAC, que felicita el futbolista per un partit amb la primera plantilla que espera que sigui el primer de molts, mostra la seva satisfacció pel fet que els més joves estiguin disposats a donar un cop de mà quan és necessari i que, sobretot, demostrin que estan capacitats per fer el salt al futbol amateur i sumar minuts de qualitat.