post

Paco Márquez: “No hem donat la talla”

Segurament, l’EFAC Almacelles, que aquesta temporada està vivint en una autèntica muntanya russa quant a sensacions i resultats, va oferir la seva pitjor versió al Camp Municipal de Sant Ildefons, del que va sortir derrotat per 2-0. Els errors van tornar a condemnar a un conjunt roig-i-negre que, segons el seu tècnic, Paco Márquez, va tenir moltes dificultats per a entrar en el partit.

“No hem competit en tot el xoc i ens ha faltat imprimir més caràcter, ganes i intensitat”, va assegurar l’entrenador almacellenc, qui va repetir un cop més que els del Segrià competeixen en una categoria, la Primera Catalana, en la que qualsevol equip et pot guanyar si mostra una actitud més competitiva.

Precisament, superar a equips que mostren una major motivació és el que Márquez, que es va definir com el màxim culpable d’aquest fet i va dir que han de treballar per a millorar en aquest aspecte, creu que més li està costant a un equip que també té moltes dificultats a l’hora de superar a clubs que formen part de la zona baixa de la taula. “Contra els equips d’abaix no estem donant la talla i ens estem deixant molts punts en camps en els quals s’acaben decidint les coses”, va comentar el tècnic, qui va recordar que el Sant Ildefons es jugava molt després de sis partits sense guanyar.

D’altra banda, Paco Márquez va afirmar que el gran nombre de baixes que pateix la plantilla no poden justificar la desfeta. “Ens falten molts jugadors importants, però tenim un gran equip i hem de ser capaços de competir en aquestes circumstàncies”, va assegurar l’entrenador de l’EFAC, qui va concloure comentant el complicat calendari que tenen els d’Almacelles, que la setmana vinent esperen recuperar el seu màxim nivell, com sempre que juguen contra equips superiors, davant el CF Montañesa.