post

Una nova final

A sis punts de la promoció i a nou del líder. Aquesta és la situació actual d’un EFAC Almacelles que demà visitarà el sempre complicat camp de la UE Sant Ildefons. Ho farà després d’haver aconseguit fa una setmana una important victòria contra el CF Vilanova que li va permetre trencar la seva ratxa de quatre derrotes sense guanyar i aparcar les negatives sensacions que arrossegava l’equip des de feia setmanes.

El gol d’Amine a l’últim minut del xoc va donar tres punts molt importants i ales a un conjunt almacellenc que aquest diumenge disputarà una nova final a Cornellà. Aquest plus de motivació l’hauran d’aprofitar els de Paco Márquez per a sobreposar-se al gran nombre de baixes i dubtes que presentaran. I és que el tècnic no podrà comptar ni amb els lesionats Joel Chiné, David Montoy, Pol Arnan i Marc Viladegut ni amb el sancionat Ruben Brezmes. A més a més, Enric Bosch, Jorge Berbegal i Adrià Monfort seran dubte fins a última hora.

Se les hauran d’enginyar els del Segrià, que tot i arribar en quadre al matx esperen mantenir-se en aquesta zona alta de la taula una setmana més, per superar a un també minvat conjunt local que no passa pel seu millor moment. Ara mateix, els de Cornellà ocupen la 15ª posició amb 21 punts i un balanç de cinc triomfs, sis empats i tretze derrotes. En aquest sentit, cal destacar que els de Javi Gómez, que ara mateix ocupen una de les places de descens, han sumat quatre d’aquestes cinc victòries jugant a casa.

Pel que fa als seus últims compromisos, el Sant Ildefons fa sis partits que no guanya. La seva última alegria es remunta al vint de gener, quan van derrotar el Borges Blanques per 2-1. Des de llavors, han patit cinc derrotes (Viladecans, Vilanova, Andorra, Montanyesa, Manresa) i han sumat un empat. Una igualada que van aconseguir la darrera jornada al Municipal de la Verneda contra el Júpiter (1-1)

Precisament, un insuls 1-1 (Oscar Canadell i Victor Garcia) va ser el resultat del partit corresponent a la primera volta. El Sant Ildefons va amargar la festa de presentació d’un EFAC que després d’aquell duel va patir dues desfetes de forma consecutiva. D’altra banda, cal recordar que en la seva darrera visita al Municipal de Sant Ildefons els almacellencs es van imposar per 1-2 gràcies a les dianes de Joel Chiné i Marc Viladegut.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges. Això sí, si ens voleu acompanyar a Cornellà, us recordem que l’entrada al camp serà gratuïta.

Dinàmica

UE Sant Ildefons
Punts totals: 21 | Posició: 15 | PG: 5 | PE: 6 | PP: 13 | GF: 25 | GC: 44
Ratxa: (J22: Montanyesa 2-1 Sant Ildefons) – (J23: Sant Ildefons 1-2 Manresa) – (J24: Júpiter 1-1 Sant Ildefons)

 

EFAC Almacelles
Punts totals: 39 | Posició: 7 | PG: 11 | PE: 6 | PP:7 | GF: 34 | GC: 27
Ratxa:  (J22: EFAC 1-3 Borges) – (J23: Viladecans 2-0 EFAC) – (J24: EFAC 2-1 Vilanova)

Escenari del partit: Municipal de Sant Ildefons

Jornada 24

UE Sant Ildefons – EFAC
Andorra – Manresa
Lleida B – Mollerussa
Igualada – Rapitenca
Montañesa – Júpiter
Gavà – Tàrrega
Vilanova – Cambrils
Viladecans – Balaguer
Borges Blanques – Vista Alegre