post

Paco Márquez: “Necessitàvem guanyar fos com fos”

L’EFAC Almacelles afrontava al matx contra el CF Vilanova amb un mínim marge d’error. Les quatre derrotes consecutives patides en les darreres jornades havien fet caure l’equip, que fins al moment havia estat un dels capdavanters de la categoria, fins a la setena posició. A aquesta dinàmica negativa, que afegia una gran pressió a l’equip, se sumava el gran estat de forma del seu rival, que portava deu partits seguits sense perdre i arribava com el segon conjunt menys golejat de la Primera Catalana. 

Tenint en compte aquestes dades, resulta normal que, després del xoc, el tècnic de l’EFAC, Paco Márquez, el definís com un partit molt difícil. “Arribàvem en un moment molt dolent, així que era un enfrontament molt complicat perquè necessitàvem sumar els tres punts fos com fos”, va assegurar després del triomf l’entrenador almacellenc, qui va destacar que en aquesta ocasió l’equip va tenir la sort que li va mancar en anteriors duels.

En aquesta mateixa línia, Márquez, que va voler felicitar els seus jugadors pel seu gran rendiment sobre el terreny de joc, es va mostrar satisfet pel fet de sumar els tres punts en un partit que no es va decidir fins a l’últim minut, quan Amine va marcar el definitiu 2-1. Cal recordar que, poc després del descans, el Vilanova va aconseguir igualar el gol inicial d’Enric Bosch. “Ells també han pogut endur-se la victòria, però el futbol és així, si no saps matar els partits et poden acabar guanyant”, va comentar.

Finalment, el míster del conjunt del Segrià, que va reiterar que es tracta d’un triomf molt important, va afirmar que els tres punts donaran molta moral i confiança a l’equip. “Són una plantilla que treballa molt bé durant la setmana i em sabia greu que els resultats no arribessin”, va concloure.