post

Fer tabula rasa

Després de quinze llargs dies sense futbol, torna la Primera Catalana al Camp Municipal d’Almacelles. Ho fa amb un EFAC en una situació límit i sense gaire marge d’error. És hora de fer tabula rasa, ja que, actualment, l’equip del Segrià, després de moltes jornades ocupant les primeres posicions, es troba a la setena plaça i a nou punts de la zona de promoció. Per tant, podria dir-se que necessiten guanyar com sigui al CF Vilanova, un nou rival directe, i trobar de nou el camí de la victòria.

Ho hauran de fer després de quatre jornades sense conèixer el triomf. És més, després de quatre partits seguits sense sumar cap punt. Cal recordar que l’EFAC, que no arribarà al xoc en una dinàmica molt positiva, encadena ja quatre derrotes consecutives. Això sí, en la darrera patida al Municipal de Viladecans (2-0), que podria qualificar-se d’injusta a causa del gran rendiment dels d’Almacelles i el seu control del matx, els de Paco van deixar molt bones sensacions. De fet, els va servir com un nou punt d’inflexió després d’haver caigut anteriorment contra l’Igualada (0-2), el Gavà (2-1) i el Borges Blanques (1-3).

Qui sí que afrontarà el partit amb una certa tranquil·litat serà el seu rival, un conjunt del Garraf que porta ja deu partits seguits sense perdre (5 empats i 5 triomfs. 35 punts suma ja el Vilanova (un menys que l’EFAC), que actualment ocupa la vuitena posició i és el segon equip menys golejat de la categoria. Pel que fa als seus darrers compromisos, van superar per 1-0 a la Montañesa, van empatar a 1 al camp del Manresa i van vèncer al Júpiter per 3-0 al Municipal dels Alumnes Obrers.

Precisament, al camp dels vilanovins va ser on va acabar la ratxa de cinc victòries consecutives de l’EFAC a la primera volta. Allà, els almacellencs van sumar un empat que, tot i ser molt meritori perquè va arribar gràcies a un gol d’Enric Bosch al 35′ després del gol al 4′ d’Oscar Barragan, els va saber a poc. Bàsicament, perquè van comptar amb nombroses ocasions i van jugar amb un home més durant poc més d’un quart d’hora.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica

EFAC Almacelles
Punts totals: 36 | Posició: 7 | PG: 10 | PE: 6 | PP: 7 | GF: 32 | GC: 26
Ratxa: (J21: Gavà 2-1 EFAC) – (J22: EFAC 1-3 Borges) – (J23: Viladecans 2-0 EFAC)
CF Vilanova
Punts totals: 35 | Posició: 8 | PG: 9 | PE: 8 | PP: 5 | GF: 29 | GC: 20
Ratxa:  (J21: Vilanova 1-0 Montañesa) – (J22: Manresa 1-1 Vilanova) – (J23: Vilanova 3-0 Júpiter)

Escenari del partit: Municipal d’Almacelles

Jornada 24

EFAC – Vilanova
Tàrrega – Igualada
Cambrils – Viladecans
Balaguer – Borges
Manresa – Montañesa
Júpiter – Sant Ildefons
Rapitenca – Lleida
Vista Alegre – Gavà
EFAC – Vilanova
Mollerussa – Andorra