post

Paco Márquez: “Hem sigut superiors durant els 90 minuts”

Felicitar els seus jugadors. Tot i que l’EFAC va caure per un injust 2-0 contra la UD Viladecans, és el primer que va fer després del xoc el tècnic del conjunt almacellenc, Paco Márquez, qui va destacar que, encara que el resultat no ho va reflectir, els seus jugadors van controlar el matx en tot moment. “Hem sigut molt superiors durant els 90 minuts”, va assegurar.

En aquest sentit, Márquez va lamentar que la dinàmica negativa en la qual es troba immers l’equip, que veu que tot i fer mèrits els resultats positius fa setmanes que no arriben, el va portar a encaixar dues dianes de forma immerescuda. “Hem sigut molt millors que un Viladecans que no ha pogut jugar i només s’ha tancat”, va comentar el míster.

En aquesta mateixa línia, va afirmar que és una llàstima que l’equip controli els partits d’aquesta manera però no sigui capaç de guanyar-los. Una cosa que, com va demostrar el Viladecans, sí que saben fer els rivals. “Tenim ocasions i la pilota, però no podem matar els partits”, va assegurar Márquez, que va dir que va ser una autèntica pena encaixar un gol de rebot i va explicar que el segon gol és normal que els locals el marquin perquè l’EFAC estava avocat a l’atac.

Finalment, després d’encaixar la quarta desfeta consecutiva, l’entrenador del conjunt del Segrià va afirmar que ara només han de pensar a continuar millorant. “Hem de seguir treballant, desconnectar durant aquesta setmana de descans i agafar amb més ganes el pròxim partit contra el Vilanova”, va concloure.