post

Nova prova de foc

L’escenari de la setmana passada, un derbi entre l’EFAC i el FC Borges Blanques al Municipal d’Almacelles, semblava l’ideal perquè l’equip del Segrià revifés després de les derrotes contra el CF Igualada (0-2) i el CF Gavà (2-1). Però, lamentablement, els roig-i-negres, que van tornar a desaprofitar els resultats dels seus rivals directes, no van fer els deures contra els de les Garrigues i van perdre per un contundent 1-3 que els fa ocupar actualment la setena plaça (36).

El d’aquest cap de setmana podria dir-se que no és l’ideal. I és que els d’Almacelles viatgen al camp del millor equip local d’aquest grup 2 de Primera Catalana, una UD Viladecans que actualment ocupa la tercera posició amb 39 punts. El conjunt barceloní només ha deixat escapar 5 punts del seu estadi. Van patir recentment una derrota per la mínima contra el renovat Andorra (0-1) i van empatar contra el CF Gavà en el seu derbi particular (2-2) i el Lleida Esportiu (0-0).

Sumar un triomf en aquest xoc (17:00) seria vital per a l’EFAC abans d’una aturada de 15 dies que de ben segur l’ajudarà a recarregar les piles i a recuperar el seu màxim nivell tant a nivell esportiu com mental. Això sí, hauran de superar a un altre equip que arriba en una dinàmica molt diferent. En els seus darrers quatre compromisos, els de Viladecans, que abans havien patit dues derrotes de forma consecutiva (Andorra i Vilanova) han superat la UE Sant Ildefons i el CF Manresa i han sumat dos valuosos empats contra la Montanyesa i el Júpiter.

11 victòries, 6 empats, 5 derrotes, 38 gols a favor i només 23 en contra. És el balanç d’un conjunt entrenat per Raul Paje al qual l’EFAC, que en aquell xoc va oferir tota una demostració d’orgull, va ser capaç de superar per la mínima a la primera volta. Una diana de David Montoy a la segona meitat va decidir un xoc molt igualat i va donar el cinquè triomf consecutiu als lleidatans. En aquesta mateixa línia, cal recordar que la passada temporada els almacellencs es van imposar al Municipal de Viladecans per 1-2 gràcies als gols de Juclà i Chipi.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Escenari del partit: Municipal de Viladecans

Jornada 23

Andorra – Montañesa
Igualada – Vista Alegre
Sant Ildefons – Manresa
Gavà – Balaguer
Lleida Esportiu – Tàrrega
Vilanova – Júpiter
Viladecans – EFAC
Borges Blanques – Cambrils
Mollerussa – Rapitenca