post

Un derbi, el millor escenari

Tot i que a aquestes alçades de la temporada cap resultat és definitiu, podria dir-se que, després de les dues derrotes consecutives contra el CF Igualada i el CF Gavà, l’EFAC Almacelles té la necessitat de sumar els tres punts aquest diumenge. Fins ara, els almacellencs han tingut sort i els seus rivals directes tampoc han estat capaços de marcar diferències, però haurien de reaccionar si no volen veure perillar la seva privilegiada posició a la taula.

L’escenari per tornar a donar un cop sobre la taula i capgirar la seva negativa dinàmica és l’ideal: un derbi a casa contra el CF Borges Blanques. No se li estan donant gens malament aquesta temporada els partits contra els equips lleidatans de la categoria als del Segrià, que en aquest 2019 han guanyat els dos que han disputat. A més a més, de forma convincent: 3-1 contra el Mollerussa en el debut de Paco Márquez a la banqueta i 1-4 contra el Lleida Esportiu B en el següent xoc.

En aquest sentit, cal recordar que el balanç actual dels roig-i-negres jugant al Camp Municipal d’Almacelles és de sis victòries, tres empats i dues derrotes. Pel que fa al Borges Blanques, que fins ara ha mostrat una major regularitat fora del seu camp, ha guanyat quatre dels onze xocs que ha disputat com a visitant, ha empatat cinc i ha perdut dos.

En relació als seus últims partits, els de Les Garrigues, que actualment ocupen la dotzena posició, arriben al duel en una situació força positiva si la comparem amb la dels irregulars almacellencs. I és que els de Borges, en els seus tres darrers compromisos, han estat capaços d’empatar contra dos dels equips més forts de la categoria (0-0 contra el Manresa i 0-0 contra la Montanyesa) i d’aconseguir la seva primera victòria com a locals contra el Júpiter (1-0).

En el partit corresponent a la primera volta, cal recordar que l’EFAC es va imposar per un ajustat 1-2 gràcies a les dianes a la segona meitat de David Montoy i Joel Chiné, que van servir per remuntar la diana inicial de Torné.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica

EFAC Almacelles
Punts totals: 36 | Posició: 4 | PG: 10 | PE: 6 | PP: 5 | GF: 31 | GC: 21
Ratxa:    (J19: Lleida B 1-4 EFAC) – (J20: EFAC 0-2 Igualada) (J21: Gavà 2-1 EFAC)
CF Borges Blanques
Punts totals: 12 | Posició: 23 | PG: 5 | PE: 8 | PP: 8 | GF: 26 | GC: 28
Ratxa:  (J19: Borges 0-0 Montanyesa) – (J20: Manresa 0-0 Borges) – (J21: Borges 1-0 Júpiter)

Escenari del partit: Municipal d’Almacelles

Jornada 22

Cambrils – Gavà
Montanyesa – Sant Ildefons
Manresa – Vilanova
Júpiter – Viladecans
Vista Alegre – Lleida B
EFAC – Borges Blanques
Rapitenca – Andorra
Balaguer – Igualada
Tàrrega – Mollerussa