post

Paco Márquez: “Tots els gols que encaixem són regals nostres”

Tot i començar jugant a una alta intensitat i demostrar un bon nivell de joc durant gran part de la primera meitat, l’EFAC Almacelles va caure per un contundent 1-3 contra el FC Borges. Es tracta de la tercera derrota consecutiva d’un conjunt almacellenc, que, segons el seu tècnic, Paco Márquez, va tornar a cometre els mateixos pecats que en anteriors jornades i pràcticament va oferir en safata la victòria als de les Garrigues. 

“Estàvem jugant molt bé i dominant el partit davant un Borges al qual li estava costant molt atacar, però un equip veterà com el nostre no es pot permetre cometre l’error de perdre un jugador per una auto expulsió al minut 18”, va destacar Márquez, qui va argumentar que la vermella directa a Ruben Brezmes va condicionar molt el xoc. Especialment, durant la segona meitat, ja que, segons ell, l’EFAC va ser molt superior durant els primers minuts de joc.

Tot es va tòrcer després del primer gol, que va arribar després d’una desafortunada pèrdua al mig del camp. “Només el Lleida ha estat capaç de marcar-nos un gol per mèrits propis, la resta que hem rebut ha estat perquè els hem regalat”, va assegurar el tècnic almacellenc, qui va afegir que el segon gol va ser tot un gerro d’aigua freda.

“Per molts canvis que facis, si tot just sortir al camp els facilites un nou gol, és impossible guanyar jugant amb un menys”, va comentar Márquez, qui va comentar la dificultat que té revertir la mala dinàmica que arrossega l’equip. “Només ens queda seguir treballant i intentar guanyar el pròxim diumenge al Viladecans”, va concloure.