post

Paco Márquez: “No hem estat còmodes en cap moment”

“No hem estat còmodes en cap moment, no ens hem adaptat al camp i ens ha mancat molta més intensitat”. Així va justificar el tècnic de l’EFAC Almacelles, Paco Márquez, la derrota del seu equip a la Bòbila per 2-1. Una desfeta justa segons l’entrenador, qui després del xoc va destacar la superioritat i el control del partit del CF Gavà durant els 90′. 

“Han tingut més ganes d’emportar-se el partit i actitud per guanyar”, va assegurar Márquez, qui va lamentar el fet que l’EFAC no fos capaç de generar cap ocasió de perill clara durant tot el duel. En aquesta mateixa línia, el tècnic també es va mostrar preocupat perquè l’equip va tornar a encaixar dos gols molt similars als de la setmana passada: “Hem tornat a cometre els mateixos errors perquè no estem forts en defensa, deixem molts metres al rival i els posem les coses massa fàcils”.

“Toca seguir treballant, perquè ens han tornat a demostrar que en aquesta categoria si, vols sumar els tres punts, t’ho has de guanyar”, va afegir Márquez, qui no creu que els roig-i-negres sortissin massa confiats al terreny de joc. Simplement, considera que el Gavà, que segons el tècnic no mereix ocupar una posició tan baixa, va ser molt millor. “Si no t’ho curres i no corres et pot guanyar qualsevol equip, no hi ha més”, va concloure.