post

Un duel de necessitats

L’EFAC Almacelles va ser l’únic dels cinc primers equips capdavanters que no va sumar punts el passat cap de setmana. Els almacellencs, que venien d’aconseguir dues victòries de gran mèrit contra el CFJ Mollerussa i el Lleida B, van caure per 0-2 contra un seriós CF Igualada i van desaprofitar l’oportunitat de retallar punts a la Montanyesa i al Manresa. 

La manca de paciència va castigar a un conjunt de Paco Màrquez plagat de rotacions que, com va destacar el tècnic després del partit, també va pagar car el seu baix estat de forma. Uns problemes físics que han acompanyat l’equip durant tota la temporada i que l’EFAC espera deixar enrere en el seu partit d’aquest diumenge (12:00h) contra el CF Gavà, l’actual dissetè classificat de la categoria.

Això sí, cal recordar que per aquest duel el conjunt almacellenc, que actualment compta amb un balanç de quatre victòries, tres empats i dues derrotes com a visitant, no podrà comptar amb els sancionats per acumulació d’amonestacions Joel Chiné i Oscar Canadell i Carles Barco, que va ser expulsat en l’últim tram del partit contra els igualadins.

Precisament, el central va ser l’encarregat d’obrir la llauna en l’únic precedent existent. En el partit corresponent a la primera volta, l’EFAC, que va saber patir durant els 90 minuts, es va imposar per 2-1 gràcies a un gol de penal de Chiné i una diana amb un xut creuat de Roger Canadell, que va servir per a certificar el triomf després que el Gavà igualés el marcador amb un penal llançat per Juan Quiles.

Pel que fa als darrers compromisos dels barcelonins, que només han estat capaços de sumar setze punts en el que portem de temporada, els de Gavà, que estan vivint un any molt dur després de baixar de categoria, vénen d’empatar contra el Júpiter (2-2), el Manresa (1-1) i de perdre per la mínima contra la Montanyesa (1-0).

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica

CF Gavà
Punts totals: 16 | Posició: 17 | PG: 2 | PE: 10 | PP: 8 | GF: 18 | GC: 24
Ratxa: (J18: Montanyesa 1-0 Gavà) – (J19: Gavà 1-1 Manresa) – (J20: Júpiter 2-2 Gavà)
EFAC Almacelles
Punts totals: 36 | Posició: 3 | PG: 10 | PE: 6 | PP: 4 | GF: 30 | GC: 19
Ratxa:   (J18: EFAC 3-1 Mollerussa) – (J19: Lleida B 1-4 EFAC) – (J20: EFAC 0-2 Igualada)

Escenari del partit: Estadi Municipal la Bòbila

Jornada 21

Andorra – Sant Ildefons
Igualada – Cambrils
Gavà – EFAC
Rapitenca – Tàrrega
Borges Blanques – Júpiter
Lleida – Balaguer
Vilanova – Montañesa
Mollerussa – Vista Alegre
Viladecans – Manresa