post

Paco Márquez: “A la primera part ens han passat per sobre”

“La realitat és que durant la primera part ens han passat per sobre i hem estat molt incòmodes”. Així de clar es va mostrar l’entrenador de l’EFAC Almacelles, Paco Márquez, després de la dolorosa derrota del seu equip contra el CF Igualada. Una desfeta que, segons l’entrenador dels del Segrià, va estar motivada pel nerviosisme dels seus jugadors i els problemes físics que arrossega l’equip des de fa molts mesos. 

La pressió va poder amb un EFAC que, com en el primer tram de la temporada, va tornar a fer massa ús del joc directe. “Hem abusat del joc en llarg quan sabem que el que hem de fer és intentar jugar des del darrere”, va afirmar Márquez, qui va lamentar la manca d’efectivitat dels almacellencs durant una segona part en la qual va dir que és normal que, anant 0-2, l’equip tingués més pressa per a aconseguir un gol.

En aquest sentit, el tècnic va comentar que una victòria hauria estat clau després dels empats del Manresa i la Montañesa. “Els seus resultats no serveixen de res si després nosaltres no som capaços de guanyar”, va assegurar el míster, qui, això sí, considera que un triomf tampoc hauria estat definitiu. “Encara queden moltes jornades i el que hem de seguir fent és treballar en aquesta mateixa línia”, va afegir Márquez.

Finalment, l’entrenador de l’EFAC, que ahir es va veure obligat a presentar un onze de circumstàncies, va destacar els grans problemes físics que té la plantilla. “El vestuari està trencat, no està gens bé físicament i això s’acaba notant contra rivals com l’Igualada”, va concloure.