post

L’EFAC vol seguir gaudint

Nou partits porta ja invicte un EFAC Almacelles que aquest diumenge, a partir de les 17h, buscarà la seva tercera victòria consecutiva davant el CF Igualada. Després de dos reconfortants triomfs contra el CFJ Mollerussa (3-1) i el Lleida B (1-4), els del Segrià cercaran sumar tres punts per mantenir-se a la zona alta de la taula. Recordem que, ara mateix, els de Paco Márquez es troben a la tercera plaça amb 36 punts.  

Només un punt per sota del segon classificat, el CF Montañesa, i a sis del líder, el Manresa, se situa un EFAC que es veurà les cares amb un Igualada que ha anat perdent pistonada amb el pas de les jornades. Actualment, els de l’Anoia ocupen la sisena plaça amb un balanç de 7 victòries, 8 empats i 4 derrotes.

Pel que fa als seus darrers tres compromisos, els d’Igualada, que han vençut en quatre dels seus deu desplaçaments, només han estat capaços de guanyar en una ocasió. La setmana passada, van superar el Júpiter per un clar 2-0 que els va servir per a recuperar-se després de les dures derrotes contra el Manresa (6-2) i la Montañesa (2-0).

En relació als precedents, cal recordar que en la tercera jornada de la primera volta, l’EFAC, sense fer un futbol gaire brillant, va assaltar Les Comes. Els d’Almacelles, que van patir molt durant la primera meitat, van reaccionar a la segona part i es van endur el triomf gràcies a un solitari gol d’Oscar Canadell. Precisament, el petit dels Canadell va marcar també en el darrer duel entre tots dos equips al Municipal d’Almacelles, que va acabar 3-0. Aquell dia també van signar un gol Carles Barco i Albert Juclà.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica

EFAC Almacelles
Punts totals: 36 | Posició: 3 | PG: 10 | PE: 6 | PP: 3 | GF: 30 | GC: 17
Ratxa:  (J17: EFAC 1-1 Rapitenca) – (J18: EFAC 3-1 Mollerussa) – (J19: Lleida B 1-4 Igualada)
Igualada
Punts totals: 29 | Posició: 6 | PG: 7 | PE: 8 | PP: 4 | GF: 34 | GC: 31
Ratxa: (J17: Montañesa 2-0 Igualada) – (J18: Manresa 6-2 Igualada) – (J19: Igualada 2-0 Júpiter)

Escenari del partit: Municipal d’Almacelles

Jornada 20

Cambrils – Lleida B
Montañesa – Viladecans
Júpiter – Gavà
Sant Ildefons – Vilanova
Vista Alegre – Rapitenca
Manresa – Borges Blanques
Balaguer – Mollerussa
Tàrrega – Andorra
EFAC – Igualada