post

El Benjamí A, imparable

Tretze victòries en els tretze partits que ha jugat fins ara. Setanta gols a favor i només vint-i-tres en contra. Trenta-nou punts en total i vuit d’avantatge sobre el segon classificat. Són els estratosfèrics registres de l’invicte Benjamí A de l’EFAC Almacelles, el clar dominador del grup 9 de la Primera Divisió. El tècnic Adrià Monfort ens detalla les claus del gran estat de forma de l’equip. 

“El balanç que fem és clarament positiu, perquè hem guanyat tots els partits amb un bon joc”, assegura el també jugador del Primer Equip, qui explica que des de l’inici de la temporada han intentat jugar de forma col·lectiva. La seva idea principal és que els seus jugadors surtin jugant amb la pilota des de la porteria i apliquin els moviments ofensius que treballen durant la setmana en els entrenaments.

En aquest sentit, Monfort afirma que el més important és el compromís dels petits. “Vull que entenguin que són un equip i que sense el treball de tots no sortim endavant”, assegura l’entrenador del Benjamí A, qui destaca el gran esforç que fan els seus il·lusionats futbolistes en cada xoc. “En aquesta edat guanya el que més ganes té, així que també els demano que no els cremi la pilota i que siguin creatius i atrevit”, afegeix.

En aquesta mateixa línia, Adrià Monfort destaca que com a tècnic el més bonic és veure com, més enllà de pensar a marcar un gol, els joves futbolistes tenen una actitud altruista i pensen en el bé de l’equip i opten per fer una passada a un company. “També insisteixo molt en el tema de la intensitat, sóc bastant exigent perquè les coses s’han de guanyar”, afirma el tècnic, qui diu que sempre intenta que els seus s’ho passin bé sobre el terreny de joc i gaudeixin del seu esport favorit.

“Perfeccionar els moviments per poder progressar amb la pilota i que assimilin millor els conceptes ofensius i defensius”. Aquests són els objectius que afirma que s’ha de fixar el seu conjunt el míster, qui considera que dirigeix un dels equips més potents de la categoria. En relació amb els punts febles del Benjamí A, creu que han d’intentar cometre menys errades. En cas de fer-ho, creu que encaixaran menys gols.

Finalment, com a punts forts de l’equip, Monfort destaca la seva gran habilitat per aprofitar les jugades d’estratègia i la seva facilitat a l’hora d’atacar. “El millor és el nostre atac per les bandes, ja que tots tenen molt clar que només han d’aconseguir fer una paret i córrer a l’espai”, conclou.

El Benjamí A, que en el seu darrer compromís va golejar el Balaguer B (4-1), jugarà el seu pròxim partit contra l’actual dotzè classificat de la categoria, el CFJ Mollerussa. Els almacellencs buscaran un triomf que els permeti tancar una immaculada primera volta en la qual han passat per sobre de tots els seus rivals.