post

Paco Márquez: “Hem fet un partidàs”

Nou partits invicte porta ja un EFAC Almacelles que ahir va aconseguir un important triomf per 1-4 al Municipal de Gardeny. En el segon partit de Paco Márquez com a entrenador dels roig-i-negres, els del Segrià, que no es van deixar influenciar pel fort vent, van tornar a oferir una gran imatge. Els doblets de Joel Chiné i Oscar Canadell van certificar un triomf que els manté a la tercera plaça. 

“Marxem molt contents, perquè era un partit molt complicat i només portem un parell de setmanes entrenant l’equip”, va comentar el tècnic dels almacellencs, qui va assegurar que els seus jugadors, que van fer un gran esforç sota el fort vent, van fer un autèntic partidàs.

En aquest sentit, Márquez va valorar molt positivament el fet que l’equip mantingués la concentració fins al xiulet final: “No era un xoc fàcil i amb aquest vent no es pot jugar, però la veritat és que cal destacar que tots han estat molt centrats en tot moment”.

Finalment, el tècnic de l’EFAC va comentar la importància d’haver marxat al descans amb dos gols d’avantatge. “Ens ha donat molta tranquil·litat a l’hora de jugar amb el vent en contra”, va comentar el míster, qui va concloure afirmant que la plantilla està treballant molt bé i està molt motivada.