post

Paco Marquez: “El més important és que els jugadors gaudeixin”

Debut amb victòria per a Paco Marquez a la banqueta de l’EFAC. Tot i només haver pogut entrenar amb l’equip tres dies, el nou tècnic del conjunt del Segrià es va estrenar amb un convincent triomf davant el CFJ Mollerussa. 3-1 va ser el resultat d’un xoc on van quedar molt clares les seves premisses: que els seus futbolistes tinguin paciència a l’hora de controlar el ritme del partit, que rendeixin al màxim nivell i, que, sobretot, gaudeixin sobre el terreny de joc. 

Aquests aspectes són els que més va destacar després del xoc Marquez, qui va alabar la gran feina dels jugadors almacellencs i va agrair al públic el suport que els van donar durant els 90 minuts. “Era un partit molt complicat perquè portem molt poc temps junts, però la veritat és que els nois han fet un gran partit davant un rival molt ben posicionat”, va comentar el tècnic, qui va destacar la gran quantitat d’ocasions que l’equip va ser capaç de generar en un matx que, segons ell, podria haver acabat perfectament 6-1.

“Només ens ha faltat més tranquil·litat i encert a l’hora de finalitzar i materialitzar totes les oportunitats que hem tingut”, va afegir en aquest sentit l’entrenador de l’EFAC, qui creu que a poc a poc l’equip anirà creixent. De moment, la seva idea de sortir jugant des del darrere va donar resultat. “Està clar que no sempre és possible perquè el rival et pressiona i has de buscar diagonals, però crec que l’equip, que també ha fet mal per les bandes, ha tocat molt bé la pilota”, va concloure.

D’altra banda, tal com va afirmar durant la seva presentació, va destacar que ell el que espera és que la plantilla disfruti jugant: “Es tracta de patir durant els entrenaments per després poder gaudir dels partits”. El seu primer partit com a visitant serà el diumenge vinent al Municipal de Gardeny contra el Lleida B.