post

La Trobada de Babys organitzada per l’EFAC reuneix a més de 160 futbolistes

Artesa de Segre, Alcoletge, Balàfia, Pardinyes, EFU, Alguaire, Ivars Urgell, River Monzón (x2), Guissona, Noguera, FIF Lleida, Balaguer, Mollerussa, Cervera, Tàrrega i, naturalment, l’EFAC. Són els noms dels diset equips que aquest diumenge van participar en la Trobada de Babys organitzada pel club al Municipal d’Almacelles. 

Més de 160 futbolistes, acompanyats pels seus pares i mares, que no els van deixar d’animar en cap moment, van omplir el camp almacellenc i van gaudir d’una gran matinal de futbol. Una jornada diferent i molt divertida en la qual, deixant de banda els resultats, el més important va ser l’aprenentatge.

Tots els equips, que es van repartir en quatre grups, van disputar un mínim de quatre partits durant el matí, tots ells d’una durada de 10 minuts. A més a més, tots els participants, en els seus respectius descansos, van poder agafar forces amb l’esmorzar repartit per l’EFAC. Un cop més, la coca de la Pastisseria Marqués va fer les delícies dels més petits. El club, com sempre, vol agrair la seva col·laboració amb el futbol base de l’entitat.

En aquesta mateixa línia, l’entitat celebra el fet que, un any més, la trobada fos tot un èxit i agraeix la seva participació a tots els equips. L’objectiu més important, que era que els nens s’ho passessin d’allò més bé jugant, es va aconseguir. No es pot demanar més.

GALERIA DE FOTOS

Troaba Babys EFAC Almacelles (20/01/2019)