post

Fer bona la dita

Entrenador nou, victòria assegurada. Això és el que diu la dita que l’EFAC Almacelles intentarà fer bona aquest diumenge contra el Mollerussa en el primer derbi de l’any. Després d’un dolorós empat a casa contra la UE Rapitenca, el conjunt del Segrià buscarà els tres punts en el que serà el primer xoc de Paco Marquez a la banqueta dels roig-i-negres.  

En un partit de difícil pronòstic, els almacellencs, sota les ordres d’un nou míster que espera jugar des del darrere i dóna una gran importància al fet que els seus jugadors gaudeixin sobre el terreny de joc, faran tot el possible per batre a un equip del Pla d’Urgell que en el partit corresponent a la primera volta es va imposar per un ajustat 1-0. Un gol d’Edu Raya a la segona meitat va amargar el debut a la lliga d’un EFAC que, tot i dominar durant la primera meitat, va veure com el seu rival el passava per sobre a la segona.

Aquest triomf contra els d’Almacelles va ser el primer dels set consecutius que va aconseguir el Mollerussa en l’inici de la competició. De fet, cal destacar que, entre victòries i empats, la primera derrota del considerat com a equip revelació de la temporada no va arribar fins a la jornada 15, en la qual van perdre per la mínima (1-0) contra la Montañesa. Després d’aquesta, en van arribar dues més: 1-3 contra el Manresa en un xoc que es va suspendre i jugar en dos dies diferents i 3-1 contra el Júpiter.

En total, el balanç dels de Josep Maria Turull, que actualment ocupen la tercera posició amb 32 punts és de 9 victòries, 5 empats i 3 derrotes. En aquest sentit, cal mencionar que fora de casa han sumat quatre victòries i tres empats i només han patit dues derrotes. Per tant, l’EFAC, que ja no pot deixar escapar més punts del Municipal si vol seguir formant part del grup capdavanter de la categoria, haurà de fer un gran esforç si vol guanyar en el que serà el seu tercer partit seguit com a local.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica

EFAC Almacelles
Punts totals: 30 | Posició: 5 | PG: 8 | PE: 6 | PP: 3 | GF: 23 | GC: 15
Ratxa:  (J16: Tàrrega 1-1 EFAC) – (J12: EFAC 3-2 Andorra) – (J17: EFAC 1-1 Rapitenca)
Rapitenca
Punts totals: 32 | Posició: 3 | PG: 9 | PE: 5 | PP: 3 | GF: 24 | GC: 18
Ratxa: (J15: Montañesa 1-0 Mollerussa) – (J16: Mollerussa 1-3 Manresa) – (J17: Júpiter 3-1 Mollerussa)

Escenari del partit: Municipal d’Almacelles

Jornada 18

Cambrils – Rapitenca

Santi Ildefons – Borges Blanques

Montañesa – Gavà

Manresa – Igualada

Júpiter – Lleida B

Vista Alegre – Andorra

EFAC – Mollerussa

Balaguer – Tàrrega

Vilanova – Viladecans