post

Paco Marquez: “Afronto aquest repte amb molta il·lusió i ganes”

La Junta Directiva de l’EFAC Almacelles va apostar aquesta setmana per la figura de Paco Marquez com a nou entrenador del Primer Equip. L’entitat va valorar la seva ambició, experiència, coneixements i predisposició a l’hora d’escollir-lo com a substitut del destituït Radosav Radulovic. Al seu costat, recordem que tindrà a Jordi Mestres, qui va arribar al club el passat estiu i a qui s’ha donat un nou vot de confiança, i a Joan Velasco, qui donarà un cop de mà de manera puntual per tal de garantir el bon funcionament dels entrenaments. 

Marquez, tal com va repetir en diverses ocasions durant la seva presentació oficial, afronta aquesta nova etapa, que li suposarà tot un repte, amb molta il·lusió i ganes de treballar. “Som gent de club i volem transmetre això als jugadors”, va dir el nou tècnic dels roig-i-negres, qui va explicar que la seva primera premisa és que els seus futbolistes gaudeixin entrenant i, sobretot, jugant. “No hi ha res pitjor que un jugador no gaudeixi quan està dins del camp”, va afirmar.

En aquesta mateixa línia, Paco Marquez va donar-li un valor molt importat al fet que el cos tècnic estigui format per persones que coneixen bé la casa. “Som del poble, hem jugat aquí, hem entrenat en el futbol base i també hem format part de la directiva, així que està clar que el que volem és el millor pel club”, va comentar el míster, qui va afegir que la seva proposta serà jugar des del darrere i intentar que els jugadors sempre tinguin l’ambició d’anar per la victòria.

Pel que fa als objectius que es fixen tant ell com els seus ajudants, l’entrenador creu que és bàsic que se’ls marquin amb el pas de les jornades. “Anirem treballant setmana a setmana per tal de sumar els tres punts cada diumenge”, va destacar un motivat Marquez, que debutarà aquest pròxim diumenge contra el Mollerussa en el partit que inaugurarà la primera volta. Cal recordar que, actualment, l’EFAC ocupa la cinquena posició amb trenta punts. El seu balanç és de vuit triomfs, sis empats i tres derrotes.