post

Definit el nou cos tècnic del primer equip

L’EFAC Almacelles va fer oficial ahir l’aposta per Paco Marquez com a entrenador del Primer Equip fins al final de la present temporada 2018/2019. Tal com es va explicar, el club valora molt positivament la seva experiència dins el món del futbol amateur i el seu gran coneixement de l’entitat. Recordem, un cop més, que anteriorment va dirigir el Zaidín, va formar part de la junta en anteriors etapes i va entrenar el Juvenil durant tres campanyes.

Un cop oficialitzada la seva incorporació, el conjunt almacellenc ha treballat en les darreres hores en la confecció del nou cos tècnic. En aquest sentit, l’EFAC ho ha fet amb dues premisses molt clares. En primer lloc, ha buscat gent formada que sigui capaç de cobrir les necessitats pròpies d’una plantilla de Primera Catalana. En segon lloc, el club, que ha buscat conformar un grup complet, ha prioritzat que siguin persones de confiança i que coneguin la casa.

És per això que, un cop valorades totes les opcions possibles, la Junta Directiva ha proposat seguir en el seu càrrec al fins ara segon entrenador, Jordi Mestres, qui ha decidit acceptar l’oferta de continuar formant part de l’EFAC. La direcció del club agraeix la confiança i predisposició del jove i format tècnic, de qui espera que treballi mà a mà amb Marquez i que aporti el seu ampli coneixement futbolístic en aquesta nova etapa.

D’altra banda, per tal de garantir el bon funcionament dels entrenaments, l’entrenador del Juvenil, Joan Velasco, també treballarà de forma puntual amb la dupla formada per Marquez i Mestres. Això sí, cal puntualitzar que Velasco seguirà centrat al cent per cent en la seva tasca com a entrenador del màxim exponent del futbol formatiu almacellenc.