post

Aclariments sobre la destitució de Radosav Radulovic

Arran de les informacions publicades en determinats mitjans, que assenyalen a la plantilla del Primer Equip com a responsable de la destitució del tècnic Radosav Radulovic, la Junta Directiva del club, tal com va fer en el comunicat que va ser enviat i en les entrevistes que va concedir el president Joan Bosch, vol deixar clar que els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió han estat únicament esportius.

L’EFAC reitera que el rendiment esportiu del conjunt almacellenc, fruit del que considera una planificació que no s’ha ajustat a les necessitats de la categoria, no ha estat l’esperat. La irregularitat ha marcat una primera volta en la qual la direcció del club, que veu necessari el canvi, considera que els plantejaments sobre la gespa no han estat els adequats.

En aquesta mateixa línia, l’entitat, que ha vist tacada la seva imatge per aquestes informacions que no s’adeqüen a la realitat, vol també remarcar que els jugadors, que sempre han mostrat un gran nivell de compromís tant en els entrenaments com en els partits, no han tingut res a veure en aquesta decisió.

Finalment, el club vol aclarir que tampoc ha existit una mala relació entre els integrants de la primera plantilla i l’ara exentrenador de l’EFAC. De fet, cal destacar que en l’entrenament d’ahir el mateix Radulovic va acomiadar-se dels futbolistes. Novament, el club li desitja molta sort en el seu futur.