post

Radosav Radulovic deixa de ser l’entrenador de l’EFAC

Radosav Radulovic deixa de ser entrenador del Primer Equip de l’EFAC Almacelles. En les darreres hores, la Junta Directiva i la Direcció Esportiva del club han determinat cessar de les seves funcions al tècnic, a qui ja han comunicat la decisió de posar punt final a la relació contractual que els unia. 

Després d’una irregular primera volta plena d’alts i baixos en la qual el conjunt del Segrià no ha estat capaç de mostrar la seva millor versió, l’entitat creu que l’equip necessita un canvi de dinàmica que freni la seva davallada en el rendiment esportiu i en el joc i li permeti assolir els objectius fixats a l’inici de la temporada.

Actualment, el conjunt del Segrià ocupa la cinquena posició amb trenta punts. Radulovic, que va agafar les regnes de l’equip aquest estiu, ha dirigit un total de disset partits oficials. El seu balanç ha estat de vuit triomfs, sis empats i tres derrotes.

L’EFAC Almacelles agraeix a Radosav Radulovic la seva dedicació al capdavant del Primer Equip. En aquesta mateixa línia, li desitja el millor en el futur tant en l’àmbit professional com en el personal.

El club anunciarà el seu substitut en els pròxims dies.

EFAC Almacelles