post

Paco Marquez, nou tècnic de l’EFAC

L’EFAC Almacelles té nou entrenador. Després de la destitució de Radosav Radulovic, el club ha decidit apostar per la figura de Paco Marquez com a tècnic del Primer Equip fins al final de la present temporada 2018/2019. 

Marquez, que avui dirigirà la seva primera sessió i debutarà a la banqueta el pròxim diumenge contra el Mollerussa, és un gran coneixedor de la casa. Cal destacar que va entrenar el Juvenil de l’entitat durant tres campanyes i ha format part de la directiva en anteriors etapes.

En aquesta mateixa línia, l’EFAC valora molt positivament la seva gran experiència dins el món del futbol amateur. Com a jugador, el nou míster del conjunt del Segrià va passar per les files d’equips com la UE Lleida, el Binéfar o l’Altorricón. Després de penjar les botes, va dirigir el també aragonès Zaidín.

Pel que fa al cos tècnic que l’acompanyarà, la Junta Directiva, que vol conformar un grup que sigui capaç de cobrir les necessitats d’una plantilla de la qual es vol que faci un pas endavant, espera poder completar-lo aquesta mateixa setmana. De moment, Marquez comparà amb l’ajuda de l’actual entrenador del Juvenil del club i també Director Esportiu, Joan Velasco.

L’EFAC Almacelles agraeix a Paco Marquez la seva predisposició i confiança i li desitja el millor en aquesta nova etapa plena de reptes. Actualment, l’EFAC ocupa la cinquena posició amb trenta punts. El seu balanç és de vuit triomfs, sis empats i tres derrotes.

EFAC Almacelles