post

Radosav Radulovic: “Hem merescut la victòria”

L’EFAC va tancar aquest diumenge la primera volta amb un fred empat (1-1) davant la Rapitenca. Una igualada, la sisena en total de la temporada i la tercera al Municipal d’Almacelles, que, segons el tècnic del conjunt del Segrià, els va semblar poca cosa. “Hem fet una segona part espectacular i hem merescut la victòria”, va assegurar després del partit l’entrenador dels roig-i-negres, qui va lamentar el gran nombre d’oportunitats desaprofitades per part dels seus jugadors. 

En aquesta mateixa línia, Radulovic, que va alabar el treball d’una Rapitenca que, segons ell, va fer un gran plantejament i els va fer molt mal a la contra, va destacar el gran canvi de mentalitat dels seus futbolistes després del pas pels vestidors. “No és gens fàcill remuntar un partit, però hem sortit a per totes i aquesta actitud ens servirà pels pròxims partits”, va afirmar el balcànic, qui va comentar que espera que l’equip mantingui aquesta motivació i tingui més sort de cara a porta en el seu pròxim partit contra el Mollerussa.

“Hem crescut molt i estem anant pel bon camí, però encara ens falta anar una passa més enllà”, va dir el tècnic, qui va fer una valoració positiva de la primera volta. Una primera part de la temporada en la qual, segons ell, l’EFAC ha merescut molt més i hauria d’haver sumat més triomfs. Especialment, jugant a casa, on la gent espera veure bon futbol. Per això, creu que, si volen seguir lluitant per estar a la zona alta i recuperar els punts perduts, hauran d’exigir-se una mica més.