post

L’EFAC vol posar la cirereta a una notable primera volta

Els Reis Mags es van portar molt bé amb l’EFAC i li van deixar un regal avançat en forma de tres punts. En el seu primer xoc del 2019, els lleidatans van donar un cop sobre la taula i van superar un revolucionat FC Andorra per 3-2. Ara, intentaran aprofitar la motivació pròpia d’un triomf d’aquestes característiques per superar a la Rapitenca en el partit que servirà per tancar la primera volta. 

Els roig-i-negres, que fins ara han estat capaços del millor i del pitjor, buscaran posar la cirereta a una notable primera on el millor han estat els resultats. Ara mateix, encadenen sis partits sumant, però cal recordar que, després de signar un gran inici en el qual van sumar cinc triomfs de forma consecutiva, els de Radosav Radulovic van estar cinc partits sense guanyar. El seu balanç és de 8 victòries, 5 empats i tres derrotes.

Al davant, els almacellencs es trobaran una rival que, després de superar una petita crisi de resultats, en el seu darrer compromís del 2018 van superar de forma convincent el CE Júpìter per 2-0 gràcies a un doblet del seu màxim golejador, Joan Sabaté (7). Anteriorment, els tarragonins, que amb 16 punts ocupen la quinzena posició de la taula, havien caigut de forma contundent contra el Sant Ildefons (3-0), la Montañesa (1-4) i el Manresa (3-0).

En aquesta mateixa línia, cal destacar que actualment el balanç dels rapitencs jugant com a visitants és de dos triomfs (1-5 contra el Tàrrega i 1-3 contra el Balaguer), tres empats i tres derrotes. També cal mencionar que, al contrari que un ferm conjunt almacellenc que només ha encaixat 14 gols en aquesta primera volta, es tracta, amb 27 dianes rebudes, d’un dels equips més golejats de la categoria. Caldrà veure, per tant, com afronten els de Sant Carles de la Ràpita aquest compromís al Municipal d’Almacelles, on l’EFAC només ha cedit dos empats i ha patit una derrota.

Pel que fa als precedents, recordem que la passada campanya la Rapitenca es va convertir en un autèntic maldecap pels del Segrià, ja que es van imposar en els seus dos duels directes. A la primera volta, els tarragonins van guanyar per 0-1 a Almacelles, mentre que a La Devesa van vèncer per 5-4. Els de Radosav Radulovic estan obligats a trencar aquesta dinàmica si no volen despenjar-se del grup capdavanter de la taula.

Com sempre, el partit es podrà seguir per les xarxes socials del club i després del mateix es penjarà la crònica, les declaracions de l’entrenador i una galeria amb les millors imatges.

Dinàmica

EFAC Almacelles
Punts totals: 29 | Posició: 5 | PG: 8 | PE: 5 | PP: 3 | GF: 22 | GC: 14
Ratxa: (J15: EFAC 0 – 0 Vista Alegre) – (J16: Tàrrega 1-1 EFAC) – (J12: EFAC 3-2 Andorra)
Rapitenca
Punts totals: 16 | Posició: 15 | PG: 4 | PE: 4 | PP: 8 | GF: 20 | GC: 27
Ratxa: (J14: Rapitenca 1-4 Montañesa) – (J15: Manresa 3-0 Rapitenca) – (J16: Rapitenca 2-0 Júpiter)

Escenari del partit: Municipal d’Almacelles

Jornada 17

Cambrils – Tàrrega
Júpiter – Mollerussa
Manresa – Lleida B
Montañesa – Igualada
Sant Ildefons – Gavà
Viladecans – Andorra
EFAC – Rapitenca
Balaguer – Vista Alegre
Vilanova – Borges