post

Radosav Radulovic: “Hem guanyat una final”

L’EFAC va començar el 2019 de la millor manera possible: superant el FC Andorra en el seu partit ajornat corresponent a la jornada dotze. Els almacellencs, que es van trobar amb un revolucionat rival ple de novetats, van donar un cop sobre la taula i es van emportar els tres punts després d’una vibrant remuntada. Gràcies a aquesta victòria, van escalar fins a la cinquena posició. 

Després de l’enfrontament, el tècnic del conjunt del Segrià, Radosav Radulovic, que es va mostrar satisfet pel fet d’haver guanyat “l’equip de moda”, va destacar l’actitud guanyadora dels seus jugadors, que van sortir molt motivats al terreny de joc i no es van enfonsar després de rebre el primer gol.

“Sabíem que seria un partit complicat perquè hi havia molta pressió, però hem jugat amb molt de respecte i, per fi, el gran treball de tots ha estat recompensat”, va comentar l’entrenador local, que va afirmar que, tot i haver encaixat una diana, van signar una gran primera part. Afortunadament, al final d’aquesta va arribar el primer gol de Roger Canadell, que Radulovic va definir com a psicològic.

Bàsicament, perquè va donar ales a un equip lleidatà que a la segona part va sortir a per totes i va ofegar al seu rival amb la seva pressió defensiva. Fruit de la seva entrega, van arribar el segon gol del migcampista i el tercer i darrer gol dels almacellencs, obra d’Enric Bosch, que, segons el tècnic, van certificar una victòria merescuda.

“Hem demostrat, com s’ha de fer en els partits d’alt nivell, que som un gran equip”, va afirmar Radulovic, qui va dir que es van prendre el matx com una final. En aquesta mateixa línia, el balcànic, que va explicar que gràcies a aquesta victòria començaran l’any amb molt bones sensacions, va valorar positivament el fet de continuar sumant a casa.

Finalment, l’entrenador de l’EFAC, que va assegurar que si es manté aquesta actitud tan competitiva durant la resta de la temporada l’equip lluitarà per mantenir-se en les primeres posicions, va agrair el suport de tots els aficionats que van gaudir del xoc al Municipal d’Almacelles.