post

El darrer examen de l’any

Acomiadar-se d’algú mai no resulta senzill. Dir adéu mai és fàcil. Normalment, sempre acaba sent complicat. Sobretot, si els records que tens amb ell són en gran part bons. Però estàs obligat a fer-ho. I si pot ser, intentes que et deixi un bon sabor de boca. De fet, és gairebé una obligació. Especialment, quan en l’últim tram de la vostra relació no ha estat el desitjat. 

És el que li toca fer als jugadors del Primer Equip de l’EFAC, deixar enrere un any que difícilment marxarà de la seva memòria després d’haver-se quedat la passada campanya a les portes de la lluita per l’ascens a la Tercera Divisió. Aquest diumenge, els almacellencs, que estan immersos en una dinàmica molt marcada per la irregularitat, intentaran despedir-se de la millor manera possible d’un 2018 que els té preparat un últim repte: un gran derbi contra la UE Tàrrega.

Al Camp Municipal Joan Capdevila s’enfrontaran dos equips amb trajectòries molt diferents. Per una banda, un conjunt del Segrià capaç del millor i del pitjor. Després de signar un inici brillant, cal recordar que va estar cinc jornades sense guanyar. En aquest sentit, l’últim empat contra la UD Vista Alegre va ser tot un gerro d’aigua freda després de les bones sensacions que va deixar l’equip en els seus xocs contra el Cambrils i el Balaguer. Els vicis d’anteriors partits es van repetir, les ocasions van brillar per la seva absència i la manca d’efectivitat els va tornar a castigar.

Per l’altra, un Tàrrega que durant les primeres jornades va pagar el fet de ser un dels nouvinguts de la categoria. Van debutar amb un empat, però van haver d’esperar fins a la sisena jornada per a obtenir el seu primer triomf. Això sí, després van ser capaços d’estar set partits seguits en positiu, destacant les seves victòries davant el Borges, el Viladecans o el Vilanova. Lamentablement pels seus interessos, la setmana passada el Júpiter va acabar amb la seva bona ratxa.

En aquesta mateixa línia, cal mencionar que el balanç dels de l’Urgell jugant com a locals és de tres triomfs, tres empats i una derrota, mentre que el de l’EFAC com a visitant és de tres victòries, dues igualades i dues desfetes. Pel que fa als seus registres golejadors, els de Tàrrega han marcat fins ara 23 gols, cinc més que els d’Almacelles, mentre que n’han rebut també 23. En aquest aspecte, sí que cal destacar la bona feina dels de Radosav Radulovic, que amb només 11 gols encaixats són un dels equips menys golejats d’aquest grup 2.

Com sempre, podreu seguir el matx a les xarxes socials del club.

Dinàmica

UE Tàrrega
Punts totals: 19 | Posició: 8 | PG: 5 | PE: 4 | PP: 6 | GF: 23 | GC: 23
Ratxa: (J13: Montañesa 1-1 Tàrrega) – (J14: Tàrrega 1-1 Manresa) – (J15: Júpiter 2-1 Tàrrega)
EFAC Almacelles
Punts totals: 25 | Posició: 6 | PG: 7 | PE: 4 | PP: 3 | GF: 18 | GC: 11
Ratxa: (J13: EFAC 3-0 Cambrils) – (J14: Balaguer 1-4 EFAC) – (J15: EFAC 0 – 0 Vista Alegre)

Escenari del partit: Camp Municipal Joan Capdevila

Jornada 16

Andorra – Balaguer

Borges Blanques – Viladecans

Vista Alegre – Cambrils

Igualada – Sant Ildefons

Gavà – Vilanova

Rapitenca – Júpiter

Lleida B – Montañesa

Tàrrega – EFAC

Mollerussa – Manresa