post

L’EFAC acomiada l’any a casa amb una recollida de joguines

L’EFAC Almacelles va disputar aquest diumenge el seu darrer partit de l’any a casa. El Camp Municipal no tornarà a acollir un matx oficial del Primer fins al pròxim dia 5 de gener, quan els roig-i-negres rebran la visita de l’Andorra. Tot i que l’adéu esportivament parlant no va ser el desitjat, socialment podria dir-se que va ser molt bo. 

I és que la recollida de joguines impulsada pel club per col·laborar amb la campanya “Els seus drets en joc” de Creu Roja va ser tot un èxit. L’EFAC i la seva junta directiva volen donar les gràcies a tots els petits i grans que van posar el seu gra de sorra. Gràcies a ells es podrà garantir el dret al joc de molts petits que viuen en una situació de vulnerabilitat.

A tots aquells despistats que no van portar la seva joguina o aquells que no van poder venir al partit, que es van perdre el tradicional berenar de Nadal del club., els recordem que encara són a temps de fer-ho als punts establerts per Creu Roja a la nostra població. Els dies 17,19, 27 i 28 de desembre de 10:30 a 13:30 i del 17 al 20 de desembre de 16:30 a 20.