post

A pel darrer compromís de l’any a casa

L’EFAC afrontarà aquest diumenge a partir de les 16.15 h el seu darrer compromís de l’any 2018 al Camp Municipal d’Almacelles. Després del pont, els del Segrià, que van oferir una gran imatge en els seus dos darrers compromisos contra el Cambrils (3-0) i el Balaguer (1-4), es tornaran a vestir de curt i buscaran la que seria la seva tercera victòria consecutiva. 

Al davant, els almacellencs, que després d’aquestes dues golejades ocupen la sisena plaça de la taula amb 24 punts, tindran al desè classificat de la categoria, un Vista Alegre que arribarà al partit amb un balanç de 5 victòries, 2 empats i 6 derrotes. En aquest sentit, cal destacar que els de Castelldefels, han aconseguit 3 dels seus triomfs jugant com a visitants.

Pel que fa als seus darrers compromisos, els d’Eloy Martínez es van imposar en el seu darrer xoc al Júpiter, al que van superar per la mínima (1-0). En jornades anteriors, els barcelonins, que van veure com el seu partit contra el Manresa va ser ajornat, van empatar a 1 en el camp del Sant Ildefons i van caure també per 0-1 a casa contra la Montañesa.

Quant als darrers precedents, cal recordar que en la jornada 31 de la 17-18 els de Castelldefels van assaltar el Municipal i es van endur un ajustat triomf per 1-2. A la primera volta, els d’Almacelles es van imposar per 0-1 gràcies a una diana de Roger Canadell.

Finalment, recordem que, a partir de les 15.45 h, membres de Creu Roja estaran al camp recollint joguines per a la seva campanya “Els seus drets en joc”. En aquesta mateixa línia, també se celebrarà el tradicional berenar de Nadal del club. Esteu tots convidats!

Com sempre, podreu seguir el matx a les xarxes socials del club. Posteriorment, es penjarà la crònica, les declaracions del míster i una galeria d’imatges.

Dinàmica

EFAC Almacelles
Punts totals: 24 | Posició: 6 | PG: 7 | PE: 3 | PP: 3 | GF: 18 | GC: 11
Ratxa: (J11: Júpiter 1 – 1 EFAC) – (J13: EFAC 3 – 0 Cambrils) – (J14: Balaguer 1 – 4 EFAC)
Vista Alegre
Punts totals: 17 | Posició: 10 | PG: 5 | PE: 2 | PP: 6 | GF: 16 | GC: 19
Ratxa: (J11: Sant Ildefons 1 – 1 Vista Alegre) – (J12: Vista Alegre 0 – 1 Montañesa ) – (J14: Vista Alegre 1 – 0 Júpiter )

Escenari del partit: Municipal d’Almacelles

Jornada 15

Andorra – Borges Blanques
Cambrils – Balaguer
Júpiter – Tàrrega
Manresa – Rapitenca
Montañesa – Mollerussa
Sant Ildefons – Lleida B
EFAC – Vista Alegre
Vilanova – Igualada